Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

Enya73 20:15, 26 maj 2013

Boćku, strasznie fajna ta rabata trawiasta Uwielbiam takie klimaty Kotek też elegancki
Pozdrawiam
bociek 20:15, 26 maj 2013

asc napisał(a)

Kupę rzeczy miałam skomentować ,zapytać się ,ale po haśle lecę na kominy wymiękłam, a przy wydepilowanym padłam....

I już nic nie pamiętam.. wiem jedno, że zmienia się na plus..... co to za śliczny powojnik i jak się zwie... no cudo... i mi czarne trawki też rosną do d..y... a raczej wcale nie rosną.. ponad rok u mnie i ani mm przyrostu... nie ma to jak nasze tradycyjne trawki.. i wcale perzu nie miałam na myśli

Anek, nie mam bladego pojecia jak nazywa sie powojnik, czasy przed nasza era Czyli nie jestem odosobniona z tym konwalnikiem... Dwa lata i szalu nie ma A chucham i dmucham
bociek 20:19, 26 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)
Bociuś dawaj fotki codziennie dokładne Twoich trawek na duuuuuużych zbliżeniach.
A trawa moźe eve coś.... Ciort wie .... Carex za 31 zł to skanadaliczny skanadal!

Codziennie??? Nie no Madzen, kto by chcial ogladac codziennie ten sam zestaw

Noooo skandal, a wyobraz sobie, ze musisz kupic 3-5 egzemplarzy, zeby to mialo sens.
bociek 20:20, 26 maj 2013

agata_chroscicka napisał(a)
i znowu gadu, gadu... a jak sie ma ta biała trawka? Bo u mnie nawet nieźle i na razie na eksmisję sie nei zanosi

Agatko, jestes w bledzie, dopiero byly swiezutenkie fotki wczorajsze Biala trawka ma okres swietnosci, ale zaraz sie zacznie kwitnienie. Ja nie moge sie zdecydowac, ale chyba z jednego miejsca jednak wyeksmituje
bociek 20:22, 26 maj 2013

Kasiek napisał(a)
Ja chyba slepne na stare lata...przeczytalam ,,wariaty zastepcze´´ i tak sie zastanawialam z czym sie to je... I ze nie daja efektu...no to wogole juz zwiatpilam Masz babo placek,jak Kasiek czegos nie doczyta ,to sobie dopowie

Kasiek, posikalam sie przez Ciebie :/
bociek 20:24, 26 maj 2013

Enya73 napisał(a)
Boćku, strasznie fajna ta rabata trawiasta Uwielbiam takie klimaty Kotek też elegancki
Pozdrawiam

Anitko, dzieks, milo mi, ze Ci sie podoba. Ja ja tez bardzo lubie Futro jest niemozliwe Strasznie pocieszne stworzenie Pozdrawiam rowniez
Matka 20:38, 26 maj 2013

fajnie wygląda Georgia Peach z kłosówką na kolejowejcudnie
gierczusia 20:59, 26 maj 2013

bociek napisał(a)

Anek, nie mam bladego pojecia jak nazywa sie powojnik, czasy przed nasza era Czyli nie jestem odosobniona z tym konwalnikiem... Dwa lata i szalu nie ma A chucham i dmucham

U mnie zaczął właśnie wypuszczać nowe listeczki ... Po trzech latach .. Więc spokojnie , cierrrrrpliwości

Lecem czytać o kominach i depilacji
gierczusia 21:01, 26 maj 2013

bociek napisał(a)

Troche ostro cenowo, a nie wiadomo jak z zimowaniem, bo to nowosc... Ladna jest.
Ale np. Evergold tez jest ladna, ale u mnie slabo przezimowala i wymienie ja na Kaga Nishiki, ktora jest cudna

Ci Wi kcecie , cobym sobie jęzora połomała ??

Kaga nishiki , everillo... Łoooo matulu
gierczusia 21:03, 26 maj 2013

bociek napisał(a)

Gosiu, zgadzam sie, zakupy internetowe to ryzyko, nigdy nie wiesz na 100% co i w jakim stanie dostaniesz, no i dochodza koszty przesylki, ktore czesto sa wyzsze niz sama roslina. Osobisie wole kupowac na zywo, wtedy wiem co mam Co nie znaczy, ze nie kupuje w sieci, pare razy mi sie zdarzylo i bylo roznie

Ooo ... Ja dokładnie tak samo .. Zwolenniczką teorii : towar macany należy do macanta