Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

Kasiek 22:57, 24 lip 2013

Na tej kolejowej to i ciuchcia moglabym byc...Ciezka,ogromna..Oponki juz mam,poczatek dobry Bussiolam bawarkowo
Joaska 13:44, 25 lip 2013

Bociusiu no horti na kijach superowe
ja ma 2 szt własnej produkcji ...jeszcze nie kwitną na razie jedna pokazała pączusie
Rabaty u Ciebie mnie zachwycają na prawę widać ogrom Twojej pracy .... pozdrawiam
popcorn 14:18, 25 lip 2013

Kasia, u Ciebie też busz! Cudne żurawiska, bo żurawki to już nie są i te ilości traw! i bukszpanowe obwódki tak ciachnięte równiutko!
bosko
buziam
Kindzia 17:35, 25 lip 2013

Kasiek napisał(a)
Na tej kolejowej to i ciuchcia moglabym byc...Ciezka,ogromna..Oponki juz mam,poczatek dobry Bussiolam bawarkowo

Chyba padnę...

Bociusia czy Ty może coś wiesz o takiej jednej Carex muskingumensis Ice Fountains ?
P.Surowińska mi ją poleciła zamiast carex morrowi...podobno lepiej ta pierwsza da sobie radę na mojej okresowo zalewanej gliniastej rabacie...Madżen mi tak morrowi polecała, już się z nią zaprzyjaźniłam wirtualnie, a tu zmiana...dobrze zrobiłam?

Buziole
Urszulla 19:57, 25 lip 2013

bociek napisał(a)
Widoczki

Cudnie z każdej strony
I z każdej rabata mi inny charakter
A kolejowa wypasiona i ostatnia fota mnie zauroczyła
Gabrysia_ 21:07, 25 lip 2013

bociek napisał(a)
Widoczki

Boćku...pięknie!
...a ja myślałam,że to z realizacji Danusi)
Perfekcyjnie...
bociek 21:48, 25 lip 2013

Wpadam na sekunde, nie wiem kiedy bede, wiec tylko odpowiem na pytania i zmykam.

Madzenka - mam Carex comans (na kolejowej) i Carex Buchananii od frontu. Wiecej rudych trawek niet.

Kindzia - Ice Fountains mam i bardzo ja lubie. Ale trzeba scinac na wiosne i nie ma pokroju kulistego jezyka. Jak wroce to zrobie Ci zdjecie, bo naprawde jestem w koszmarnym biegu.

Gabrysiu,nie mylisz sie. Metamorfoza mojego ogrodu to zasluga Danusi Ja tylko staram sie jak najbardziej trzymac Jej wytycznych - w paru miejscach poszlam troche na skroty, w paru jeszcze nie wszystko skonczone Ale to Danusina koncepcja

Anita, magiczna gabeczka do kupienia w sklepie sieciowym kosmetycznym na R. Biala sztywna gabeczka sprzedawana po 2 szt, w paczce. Szukaj na polkach ze sciereczkami Bedzie Pani zadowolona - to jest rewelka. Swietnie czysci tez plastik

Tymczasem dziekuje za odwiedziny, po powrocie pokaze pare zmian. Tymczasem zycze Wam wspanialego weekendu
Madzenka 22:17, 25 lip 2013

Tylko dwie brązowe trawki to sygnał, że więcej odmian nie należy kupować obie mam
Magda70 22:31, 25 lip 2013

Wzajemnie wspaniałego weekendu
ka1sia 22:37, 25 lip 2013

Bociuś, no musiałam zajrzeć, bo całkiem o mnie zapomnisz ależ piękne widoczki u Ciebie
Odpoczywaj, udanego weekendu życzę