bociek
19:53, 10 mar 2014

Aniu Monte, ale jakiego mialam pietra
Wszystkie okoliczne burki sie rozszczekaly, a ja nie nabylam w swoim zyciu umiejetnosci prezydenckiej skakania przez plot 

No niechby mnie ktos zobaczyl, by siem dzialo. Juz sobie wyobrazam te komentarze 

Mam tylko nadzieje, ze cos z tego siania bedzie, bo w sumie niemal zyciem ryzykowalam, a na pewno portkami 
Aneta, dobra, tiaaa, jak spie
Anek, dopiero bym nisko latala, jakby burki z lancucha spuscili, oj na sama mysl mnie ciarki przeszly

Bozenko, musialabym traktor z plugiem wynajac, zeby cokolwiek przygotowac. To od lat jest jedno wielkie chwastowisko, ale tez raj dla ptakow, motyli i moich pszczolek, bo tam cale zielsko swiata kwitnie
A teraz moze zakwitnie facelia. Jesli akcja facelia przyniesie rezultaty to w przyszlym roku powtorze, ale w wiekszej skali 

Aneta, na co czekasz, siej, bedzie niebieskooooo
Juzia, sprawdz pw. A generalnie carexy, smialki, kostrzewy, itd
Madzen, nie wahaj sie ani chwili

Aneta, dobra, tiaaa, jak spie

Anek, dopiero bym nisko latala, jakby burki z lancucha spuscili, oj na sama mysl mnie ciarki przeszly

Bozenko, musialabym traktor z plugiem wynajac, zeby cokolwiek przygotowac. To od lat jest jedno wielkie chwastowisko, ale tez raj dla ptakow, motyli i moich pszczolek, bo tam cale zielsko swiata kwitnie

Aneta, na co czekasz, siej, bedzie niebieskooooo

Juzia, sprawdz pw. A generalnie carexy, smialki, kostrzewy, itd
Madzen, nie wahaj sie ani chwili