Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

magnolia 15:14, 08 maj 2014

Ej, nie martw się - liściaste puszczą z pączków śpiących, trawiaste najwyżej będą troszkę mniej gęste, ale nawet nie zauważysz- puszczą nowe źdźbła
Pszczelarnia 15:23, 08 maj 2014

Bociek, odbiją. Na pewno. Tylko troszkę czasu potrzebują, żeby się zebrać.
Mirka 15:33, 08 maj 2014

Boćka pozdrawiam a roślinki odbiją nie martw się
agata19762 15:45, 08 maj 2014

Bociusiu trzymam kciuki za Twój ogród !!!!!!!!!!!!

pozdrawiam cieplutko
bociek 19:15, 08 maj 2014

agata19762 napisał(a)

walka z chwastami to syzyfowa praca

po tych deszczach w oczach rosną.........

pozdrówka zostawiam

Agata, z tymi chwastami to jest dopiero zabawa, rosna jak szalone, ze tez ich sie zadne plagi nie imaja

Pozdrowka

monteverde napisał(a)
Chwaśty rosna jak oszalałe a i mszyca na różach u mnie się pokazała wczoraj pryskałam pozdrówka Boćku i miłych świąt majowych

Aniu, ja jeszcze ani nie nawozilam, ani nie pryskalam, ciagle jestem w jakiejs pozaogrodowej gonitwie, a jak mam czas to pogoda nie sprzyja Buziaki Aneczko

Juzia_G napisał(a)
Bociu...zabić?
No weź

Buziaki!!!!

Juziaczku, no bo mowisz, ze mam lezec i pachniec Buziole

Mirka napisał(a)
Bociuś ja na chwilkę zobaczyć co u Ciebie i pozdrowionka zostawiam

Mireczko, ze tak powiem so so Ale wciaz niebo jest niebieskie i trawa zielona Sciskam
baraga1904 19:22, 08 maj 2014

....oj trzymam kciuki za roslinki...u mnie w zeszłym roku zmroziło na amen klona i się odbudował...ale kwiaty z rh trzeba będzie jednak usunąc bo juz nie odbiją ( przynajmniej u mnie tak to było)....
Urszulla 19:26, 08 maj 2014

Pozdrawiam Bociusiu!
przegląd u Ciebie zrobiony,
miłorzęby to drzewa długowieczne więc nadzieja jest
bociek 19:30, 08 maj 2014

JulkAd napisał(a)

Ja zwiększyć ilośc tulipanów jesienią koniecznie muszę.....widzę wtedy, że wiosna i u mnie w ogrodzie jest....a bukszpany jeżeli z korzonkami były przy sadzeniu to raczej się przyjeły....może podmarzły?....miłego dnia

Juliska Ja sie latami bronilam przed tulipanami, ale jak zobaczylam u Any-art to zachorowalam i teraz wiem, ze akurat ta choroba ma bardzo pozytywne objawy w postaci banana na twarzy A buksiki, no coz, slabowite byly jak widac. Korzonki mialy, mimo to cosik im nie pasowalo. Nie szkodzi, wymienie

Mala_Mi napisał(a)
Bociuś całego klekotania nie poczytałam, ale obrazki obejrzałam wszyściutkie .. ...
I mi tu

Ciesze sie, ze Ci sie podobuje Anek

Kindzia napisał(a)
Bociusia macham
Wykrakałaś to zepsucie pogody, wczoraj burzysko z gradem było. Ale szkód nie wyrządziło, widać, że pod kontrolą

Dzisiaj słonko od ranaaaaaa......

O kurcze, no to przykro mi z tym gradem Ale maj cos taki sobie. Chociaz pewna bliska mi osoba powtarza: Cieply kwiecien, mokry maj, bedzie zboze kedy gaj Znaczy sie beda dobre plony chiba

andzia1606 napisał(a)

No, no ogród zachwyca, a i pszczółki też, nie wspominając o ich treserze. Cudny. Dobrze, że jest biały, ponieważ gdyby był czarny pszczółki nie byłyby takie przyjazne. Pewnie wzięły by go za małego niedźwiadka, chcącego podebrać miodek. Ja też przymierzam się do pszczółek 3 ule czekają na zasiedlenie, tylko mój treser jest czarny i wścibski. A to może być dla niego tragiczne.

Pozdrawiam

Hej Andzia Moj jakos na razie z pszczolkami sie przyjazni, a poza tym zwierzaki maja instynkt, na pewno Twoj kot wyczuje zagrozenie, jesli takie bedzie Nizely z niego akrobata. Moj to spokojny i niezwykle spokojny leniwiec. Przy Twoim chyba bym padla na zawal Pozdrowka

Bogdzia napisał(a)

Ja bym zostawiła , a jesli zmiany to i tak tylko ułożenia ale nadal mają byc przy kloniku bo fajnie to wyglada. Cudne kamole.

Bozenko, no to zostaja kamienie przy kloniku

Mathildis napisał(a)
Podobno wiosna zagościła już do nas na dobre, a Bociek zdezerterował... może przestraszyła się przymrozków

A w zyciu, niestety musialam sie zajac sama soba A przymrozki mi nie straszne, gorzej z moimi roslinkami

atena35 napisał(a)

No w to tyci, tyci to trudno uwierzyć

Tosia, jak bum cyk cyk, nie bede juz robic zadnych rewolucji, tylko tyci tyci zmiany Przy czym kto wie czy tyci tyci nie okaze sie byc wiekszym tyci

Welka napisał(a)
Otwarcie się przyznaję, że bezczelnie jesienią spróbuje zmałpować kompozycję z różowymi tulipanami. Nie wiem jeszcze w którym miejscu, ale tak zrobię, bo cudnie to wygląda
Pozdrawiam

Ewelinko, a kopiuj na zdrowie Ciesze sie, ze Tobie tez sie podobuje

beta napisał(a)
tylko pozdrawiam...cofnąć się nie mam czasu...ale kota akrobatę widziałam...tylko nie doczytałam czy to nowy czy stary nabytek...bo wydawał mi się, że masz białe futro

Ja mam na stanie futro sztuk jeden, kolor nadwozia bialy Czarny akrobata przyszedl z wizyta

Anita1978 napisał(a)
Ja uwielbiam twoją rabatę kolejową!

Anita, dzieki, bardzo sie ciesze Bedzie liftingowana w przyszlym roku, bo siem bojam o zdrowie psychiczne zona Mus dozowac atrakcje, ale plan jest taki, ze sosenki out
bociek 19:35, 08 maj 2014

Juziu, Joasiu, Nieszka, Anita, Ewcia, Aneta, Marzenka, Kasia, Julka, Magnolia, Pszczolunia, Mirka, Agata, Baraga, Ula, wielkie, wielkie wielkie dzieki za wsparcie i podtrzymywanie na duchu

W sobote zrobie dokladny przeglad i bede wiedziala wiecej Moze nie bedzie tak zle
noemi 19:37, 08 maj 2014

Pewnie, że nie będzie źle buziaki przesyłam