Agata, z tymi chwastami to jest dopiero zabawa, rosna jak szalone, ze tez ich sie zadne plagi nie imaja
Pozdrowka
Aniu, ja jeszcze ani nie nawozilam, ani nie pryskalam, ciagle jestem w jakiejs pozaogrodowej gonitwie, a jak mam czas to pogoda nie sprzyja Buziaki Aneczko
Juziaczku, no bo mowisz, ze mam lezec i pachniec Buziole
Mireczko, ze tak powiem so so Ale wciaz niebo jest niebieskie i trawa zielona Sciskam
....oj trzymam kciuki za roslinki...u mnie w zeszłym roku zmroziło na amen klona i się odbudował...ale kwiaty z rh trzeba będzie jednak usunąc bo juz nie odbiją ( przynajmniej u mnie tak to było)....
Juliska Ja sie latami bronilam przed tulipanami, ale jak zobaczylam u Any-art to zachorowalam i teraz wiem, ze akurat ta choroba ma bardzo pozytywne objawy w postaci banana na twarzy A buksiki, no coz, slabowite byly jak widac. Korzonki mialy, mimo to cosik im nie pasowalo. Nie szkodzi, wymienie
Ciesze sie, ze Ci sie podobuje Anek
O kurcze, no to przykro mi z tym gradem Ale maj cos taki sobie. Chociaz pewna bliska mi osoba powtarza: Cieply kwiecien, mokry maj, bedzie zboze kedy gaj Znaczy sie beda dobre plony chiba
Hej Andzia Moj jakos na razie z pszczolkami sie przyjazni, a poza tym zwierzaki maja instynkt, na pewno Twoj kot wyczuje zagrozenie, jesli takie bedzie Nizely z niego akrobata. Moj to spokojny i niezwykle spokojny leniwiec. Przy Twoim chyba bym padla na zawal Pozdrowka
Bozenko, no to zostaja kamienie przy kloniku
A w zyciu, niestety musialam sie zajac sama soba A przymrozki mi nie straszne, gorzej z moimi roslinkami
Tosia, jak bum cyk cyk, nie bede juz robic zadnych rewolucji, tylko tyci tyci zmiany Przy czym kto wie czy tyci tyci nie okaze sie byc wiekszym tyci
Ewelinko, a kopiuj na zdrowie Ciesze sie, ze Tobie tez sie podobuje
Ja mam na stanie futro sztuk jeden, kolor nadwozia bialy Czarny akrobata przyszedl z wizyta
Anita, dzieki, bardzo sie ciesze Bedzie liftingowana w przyszlym roku, bo siem bojam o zdrowie psychiczne zona Mus dozowac atrakcje, ale plan jest taki, ze sosenki out
Juziu, Joasiu, Nieszka, Anita, Ewcia, Aneta, Marzenka, Kasia, Julka, Magnolia, Pszczolunia, Mirka, Agata, Baraga, Ula, wielkie, wielkie wielkie dzieki za wsparcie i podtrzymywanie na duchu
W sobote zrobie dokladny przeglad i bede wiedziala wiecej Moze nie bedzie tak zle