Boziu .. choinka jak na cmentarzu...... brrrrrr .... no to cudo muszę zobaczyć..... Ja w zeszłym roku wrzuciłam na choinkę ciemnoniebieskie włosy anielskie i mnie M pogonił, że ozdoba trupia...
Z taka choinką byśmy stały na polu.....
Domi, ale pokażesz choinkę z czarnymi bombkami? Bo ja sobie nie umiem tego wyobrazić i strasznie jestem ciekawa efektu.
Aga, jak nie możesz sobie tego wyobrazić to podejdź do najbliższego zakładu pogrzebowego, bo tam na pewno choinki będą tak ubrane Kiedy kupowaliśmy markizę na taras,byłam zainteresowana czarną tkaniną( w kolorze dachu) i zapytałam sprzedawcę czy gdzieś mogę zobaczyć realizację markizy z tej tkaniny. W odpowiedzi usłyszałam, że wiele zakładów pogrzebowych wybiera właśnie ten materiał...
O matko! Ale wymyśliłaś!!! Zakładów pogrzebowych nie chce mi się odwiedzać Poczekam na Twoją choinkę. Myślę, ze nieźle mnie zaskoczysz.
Domi , a ja znów pytam . Proszę powiedz jakiej średnicy jest Twój płaczący buk ?
Muszę zmierzyć.
Pytam, bo pewnie znów za blisko posadziłam tzn. już wiem ,że za blisko tylko nie wiem ile mam zostawić miejsca i jeszcze jedno pytanie jak myślisz czy mogę go teraz przesadzić czy lepiej do wiosny poczekać ?
Odważne kolory w tym roku wybrałaś - również bardzo ciekawi mnie ostateczny efekt - ja w tym roku ubieram wszystko na czerwono-złoto-srebrno - nuuuuuda
....czerń jest bardzo elegancka...zobaczymy jak wyjdzie na ozdobach bożonarodzeniowych...efekt może by zaskakującey...liczę na to...mnie jakos brak odwagi i tonę w tradycyjnych, słomianych klimatach...
....czerń jest bardzo elegancka...zobaczymy jak wyjdzie na ozdobach bożonarodzeniowych...efekt może by zaskakującey...liczę na to...mnie jakos brak odwagi i tonę w tradycyjnych, słomianych klimatach...
Ta moja choinka będzie miała tylko trochę czerni,bo cała czarna byłaby ciemna i strasznie smutna. Czarne bombki na tle ciemnej zieleni będą prawie niewidoczne. Będzie więc też rozświetlające srebro (w większości) oraz rudy jako ciepły i kolorowy akcent. Wyłącznie czarne bombki wyglądałyby fajnie chyba tylko na białej sztucznej choince (bo byłoby je dobrze widać).