Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

Domi 18:21, 24 lis 2012

Ginger napisał(a)
Domi , a ja znów pytam . Proszę powiedz jakiej średnicy jest Twój płaczący buk ?

Muszę zmierzyć.
agniecha973 18:23, 24 lis 2012

Domi napisał(a)

Domi, ale pokażesz choinkę z czarnymi bombkami? Bo ja sobie nie umiem tego wyobrazić i strasznie jestem ciekawa efektu.

Aga, jak nie możesz sobie tego wyobrazić to podejdź do najbliższego zakładu pogrzebowego, bo tam na pewno choinki będą tak ubrane Kiedy kupowaliśmy markizę na taras,byłam zainteresowana czarną tkaniną( w kolorze dachu) i zapytałam sprzedawcę czy gdzieś mogę zobaczyć realizację markizy z tej tkaniny. W odpowiedzi usłyszałam, że wiele zakładów pogrzebowych wybiera właśnie ten materiał...

O matko! Ale wymyśliłaś!!! Zakładów pogrzebowych nie chce mi się odwiedzać Poczekam na Twoją choinkę. Myślę, ze nieźle mnie zaskoczysz.
Mala_Mi 18:29, 24 lis 2012

Boziu .. choinka jak na cmentarzu...... brrrrrr .... no to cudo muszę zobaczyć..... Ja w zeszłym roku wrzuciłam na choinkę ciemnoniebieskie włosy anielskie i mnie M pogonił, że ozdoba trupia...
Z taka choinką byśmy stały na polu.....
Domi 18:34, 24 lis 2012

agniecha973 napisał(a)

Domi, ale pokażesz choinkę z czarnymi bombkami? Bo ja sobie nie umiem tego wyobrazić i strasznie jestem ciekawa efektu.

Aga, jak nie możesz sobie tego wyobrazić to podejdź do najbliższego zakładu pogrzebowego, bo tam na pewno choinki będą tak ubrane Kiedy kupowaliśmy markizę na taras,byłam zainteresowana czarną tkaniną( w kolorze dachu) i zapytałam sprzedawcę czy gdzieś mogę zobaczyć realizację markizy z tej tkaniny. W odpowiedzi usłyszałam, że wiele zakładów pogrzebowych wybiera właśnie ten materiał...

O matko! Ale wymyśliłaś!!! Zakładów pogrzebowych nie chce mi się odwiedzać Poczekam na Twoją choinkę. Myślę, ze nieźle mnie zaskoczysz.

Mnie też się nie chciało, więc markiza jest szara
Gabisia 18:43, 24 lis 2012

Dominiko, ja właśnie czarną markizę chciałam wiosną zamówić. Ewentualnie grafitową. Czy taki ciemny materiał nie wyblaknie mi od słońca?
Ginger 18:47, 24 lis 2012

Domi napisał(a)

Domi , a ja znów pytam . Proszę powiedz jakiej średnicy jest Twój płaczący buk ?

Muszę zmierzyć.

Pytam, bo pewnie znów za blisko posadziłam tzn. już wiem ,że za blisko tylko nie wiem ile mam zostawić miejsca i jeszcze jedno pytanie jak myślisz czy mogę go teraz przesadzić czy lepiej do wiosny poczekać ?
Sebek 19:12, 24 lis 2012

Odważne kolory w tym roku wybrałaś - również bardzo ciekawi mnie ostateczny efekt - ja w tym roku ubieram wszystko na czerwono-złoto-srebrno - nuuuuuda
baraga1904 20:56, 24 lis 2012

....czerń jest bardzo elegancka...zobaczymy jak wyjdzie na ozdobach bożonarodzeniowych...efekt może by zaskakującey...liczę na to...mnie jakos brak odwagi i tonę w tradycyjnych, słomianych klimatach...
Domi 23:21, 24 lis 2012

Gabisia napisał(a)
Dominiko, ja właśnie czarną markizę chciałam wiosną zamówić. Ewentualnie grafitową. Czy taki ciemny materiał nie wyblaknie mi od słońca?

Tego nie wiem, bo w końcu zamówiliśmy szare markizy.
Domi 23:26, 24 lis 2012

baraga1904 napisał(a)
....czerń jest bardzo elegancka...zobaczymy jak wyjdzie na ozdobach bożonarodzeniowych...efekt może by zaskakującey...liczę na to...mnie jakos brak odwagi i tonę w tradycyjnych, słomianych klimatach...

Ta moja choinka będzie miała tylko trochę czerni,bo cała czarna byłaby ciemna i strasznie smutna. Czarne bombki na tle ciemnej zieleni będą prawie niewidoczne. Będzie więc też rozświetlające srebro (w większości) oraz rudy jako ciepły i kolorowy akcent. Wyłącznie czarne bombki wyglądałyby fajnie chyba tylko na białej sztucznej choince (bo byłoby je dobrze widać).