Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

Madzenka 00:00, 25 lis 2012

Domi choinka zapowiada się bardzo elegancko. Widzialam biało czarne i wyglądaly pięknie. a z miedzią to będzie klasa!! Ale z tym domem pogrzebowym to mnie z nóg zwaliłaś
Mialam w ubiegłym roku mieć biało srebrną choinkę.... Ale wyglądalo nijako... W efekcie doszla czerwień i też było nie ten teges .. Szybko rozebrałam....Chyba w tym roku zGAPię czerwień z pomarańczem.... Bo jakoś w święta musie być u mnie kolorowo. A najbardziej to mi się taka mega kolrowa podoba jak wieniec z bombek kupiony w TK Max... (Czerwień, pink, pomarańcz, morski) Tylko co z bialymi i srebrnymi bombkami zrobić.., przecież nie wyciepię ich na śmieci po 1 roku.... Chyba że mi nagle i niespodziewanie wypadną z rąk....
Domi 09:33, 25 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)
Domi choinka zapowiada się bardzo elegancko. Widzialam biało czarne i wyglądaly pięknie. a z miedzią to będzie klasa!! Ale z tym domem pogrzebowym to mnie z nóg zwaliłaś
Mialam w ubiegłym roku mieć biało srebrną choinkę.... Ale wyglądalo nijako... W efekcie doszla czerwień i też było nie ten teges .. Szybko rozebrałam....Chyba w tym roku zGAPię czerwień z pomarańczem.... Bo jakoś w święta musie być u mnie kolorowo. A najbardziej to mi się taka mega kolrowa podoba jak wieniec z bombek kupiony w TK Max... (Czerwień, pink, pomarańcz, morski) Tylko co z bialymi i srebrnymi bombkami zrobić.., przecież nie wyciepię ich na śmieci po 1 roku.... Chyba że mi nagle i niespodziewanie wypadną z rąk....

Może ogłosisz się z tymi bombkami w rubryce "Oddam/wymienię"??? Ja moje stare puszczę w rodzinny obieg. Kto będzie chciał, to weźmie cały komplet łącznie z lampkami, bo te też zmieniam na LEDy.
Domi 09:42, 25 lis 2012

No więc veni, vidi, vici. Właśnie wróciłam z giełdy z bombkowymi zakupami. Był taki wybór kolorów, że stałam jak ten osiołek przed żłobem. Ostatecznie zrezygnowałam z szarości i kupiłam rude oraz czarne. Niestety nie było czarnych w dużym rozmiarze, więc rudy będzie kolorem dominującym.
Wydawało mi się, że nakupowałam mnóstwo bombek, a po przyjściu do domu widzę, że pewnie będzie konieczna powtórka z rozrywki...
Sebek 09:56, 25 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)
Tylko co z bialymi i srebrnymi bombkami zrobić.., przecież nie wyciepię ich na śmieci po 1 roku.... Chyba że mi nagle i niespodziewanie wypadną z rąk....

A kto powiedział, że musisz wszystkie wieszać - po prostu zostaw je w spokoju i niech czekają sobie na przyszłe lata Ja w tym roku pierwszy raz tak zrobię - i o dziwo zgodę otrzymałem

Domi - za tydzień adwent się zaczyna - jak adwent do święta - ubierz już wtedy tą choinkę bo doczekać się jej nie mogę
Domi 10:27, 25 lis 2012

Sebek napisał(a)

Tylko co z bialymi i srebrnymi bombkami zrobić.., przecież nie wyciepię ich na śmieci po 1 roku.... Chyba że mi nagle i niespodziewanie wypadną z rąk....

A kto powiedział, że musisz wszystkie wieszać - po prostu zostaw je w spokoju i niech czekają sobie na przyszłe lata Ja w tym roku pierwszy raz tak zrobię - i o dziwo zgodę otrzymałem

Domi - za tydzień adwent się zaczyna - jak adwent do święta - ubierz już wtedy tą choinkę bo doczekać się jej nie mogę

Masz rację z tymi bombkami! Na to nie wpadłam, żeby mieć kilka kompletów i zmieniać sobie co jakiś czas. Przecież coś na strychu trzeba trzymać W tym roku będzie ciepła tonacja, a w przyszłym perłowo-szaro-czarna. I już mi lepiej na duszy, bo cały czas zastanawiam się czy dobre kolory wybrałam Taki ze mnie osiołek... A tak w ogóle po to sadziłam tego dużego świerka koło tarasu, żeby nie mieć choinki w domu...I co?I nie potrafię z niej zrezygnować
Madzenka 10:36, 25 lis 2012

Wczoraj wydumalam, że na biało małą choinkę przed domem ubiorę... Dzisiaj myślę jakby tudo dać czarny do bieli ale moja choinka stoi w ogrodzie zimowym , na grafitowej podłodze, czarne fotele... Za ciemno będzie. Myślę intensywnie.
Pokaż plizzzz bombki!!!
Bea 12:03, 25 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)
Wczoraj wydumalam, że na biało małą choinkę przed domem ubiorę... Dzisiaj myślę jakby tudo dać czarny do bieli ale moja choinka stoi w ogrodzie zimowym , na grafitowej podłodze, czarne fotele... Za ciemno będzie. Myślę intensywnie.
Pokaż plizzzz bombki!!!

Marzenko te bombki są bardzo ładne. Kojarzą mi się z perłami, ale w odróżnieniu od nich są błyszczące i nie są za duże, a ogród zimowy jest w dzień pełen światła. Trzeba do nich dodać jasne np. srebrne lub o jakimś intensywnym kolorze i nie traktować jako kolor dominujący tylko dodatek. Mam nadzieję, że Domi je pokarze.
Domi 02:57, 26 lis 2012

Ginger napisał(a)
Domi , a ja znów pytam . Proszę powiedz jakiej średnicy jest Twój płaczący buk ?

Mój buk ma obecnie ok 1.3 metra u podstawy.
Domi 02:58, 26 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)
Pokaż plizzzz bombki!!!

Marzenko, podaj na PW maila, to Ci wyślę fotkę. Tu nie chcę wstawiać, bo nie będzie później niespodzianki. A suspens musi być!
sylllwia 07:40, 26 lis 2012

Bombkowe tematy widzę. Ja w tym roku zmieniam na biało-srebrne kolory, bo czerwień ze złotem już mi się znudziły, a stare komplety bombek trzymam, mam jeszcze granatowe ze srebrnym, może jeszcze kiedyś wrócę do tych kolorów.