Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Agatorek 21:18, 01 paź 2024

Basiu, najważniejsze jest to, żeby do marca/kwietnia/maja podłączyli mi prąd tymczasowy. Na nim mogę zostać do docelowego, jak się będę wprowadzać, co pewnie i tak nie nastąpi szybciej, jak w marcu 2026 .

Jak będę miała chwilkę, to podjadę do nich i zapytam. Na infolinię kiedyś tylko raz się dodzwoniłam . A jak próbowałam wczoraj się dodzwonić, żeby się zapytać kiedy dostanę tą umowę (bo widziałam na ich stronie, że była wysłana jakiś czas temu, w sumie doszła dopiero dziś), to czekałam ponad 40 minut i się nie doczekałam .
Juzia 21:19, 01 paź 2024

My podpisywaliśmy umowę w zeszłym roku i też dostaliśmy termin na za dwa lata
Pani w elektrowni mówiła, że to tylko takie zabezpieczenie z ich strony i że raczej szybciej będzie
A jak Ty masz słup na działce to powinno całkiem szybko być. No chyba, że mają tylu chętnych że się nie wyrabiają?

Judith 21:21, 01 paź 2024

Agnieszko, a jaka firma ma u Ciebie swój słup?
Agatorek 21:48, 01 paź 2024

Juzia, oby tak było jak piszesz i było szybciej.

Judith, PGE .
nicol21 22:36, 01 paź 2024

Fajna kolekcja rojnikow!
No i te trawy! sporo tego masz!!!

z ta działką to dobre.... dobrze ze wyszło jej więcej choć z tyłu!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Magara 23:00, 01 paź 2024

Aga, kibicuję Małżonek też Mówi, że mam pozdrowienia Ci przekazać
Pół dnia się zastanawiałam skąd ja znam te Twoje inspirki, aż w końcu sobie przypomniałam, że przecież je pokazywałaś jak u mnie byłaś
Agatorek 23:23, 01 paź 2024

Nicol, u mnie to wszystkiego jest pod dostatkiem .
Szczerze, to i pół tej działki by mi spokojnie wystarczyło

Magarku, przekaż proszę pozdrowienia Mężowi . I dzięki za kibicowanie :*
No, widziałaś wszystko już miesiąc temu
Makao 07:22, 02 paź 2024

To musisz że ruszasz z budową domu
Ależ cudowne uczucie
To jak miłosna euforia
No przynajmniej ja bym ją czuła w takim momencie
Agatorek 09:23, 02 paź 2024

Aniu, czuję zarówno stany euforii, jak i przerażenia .
ElzbietaFranka 10:01, 02 paź 2024

Agatorek napisał(a)
Ela, też mi się podobają palczatki . W nowym ogrodzie zamierzam posadzić odmianę Blackhawks.

Wiesz, to był mój pomysł, żeby się budować w nowym miejscu. Mimo okoliczności, tak będzie lepiej dla wszystkich. Ex-Em musi mieć dużo miejsca na swoje „zabawki”, więc musiałby zbudować sobie kolejny duży dom plus budynek gospodarczy. Mi nie jest potrzebne tyle miejsca. A ogród zrobię nowy .

Agnieszka a ty wiesz, że dzisiaj do mnie ma przyjechać paczka z Blackhaw... Chyba będą dobrze wyglądać na białej ścianie budynku.

Ale pewnie zapuści Ex ogród w który tyle serca włożyłaś.
Zawsze patrzę z tej strony jak ja bym miała opuścić swoje ary. Jesteś jeszcze młoda to wszystko możesz. Zawsze jak się coś nowego tworzy drugi raz ma się już doświadczenie i lepiej to wychodzi.
Życzę powodzenia.