Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Joann 16:17, 23 paź 2024

Agnieszko, ale zmiany się szykują u Ciebie!!! Ponadrabialam i po prostu jie wierzę, że zaczynasz budowę! Dopiero wydaje mi się, bo razem zaczynałyśmy, ogród założyłaś, a tu taka decyzja! Szok dla mnie!
Szkoda byłoby mi trochę tego Twojego ogrodu z zegarem, choć nowy też pewnie będzie z pazurem
Jesienne kolory magnetyczne
A inspiracje kuchenne bardzo w moim guscie
Sciskam:*
Agatorek 16:30, 23 paź 2024

Tarciu, u mnie na Jabłonkach i głogach już nie ma liści. Za to katalpa jeszcze ma. To takie info, bo słyszałam pogłoski, że katalpa zrzuca je pierwsza

Aniu, pokazywałam, i zaraz poszukam, bo mam z każdej pory roku

Asia, takie życie .
Nowy ogród na pewno też będzie kolorowy, część roślin pewnie zabiorę. Plusem jest to, że teraz już wiem, co mi się podoba, a co nie . Ale na pewno nie będę robić tylu rabat, co tutaj.
Buziaki :*
Agatorek 17:33, 23 paź 2024

Aniu, Makao, ogród wg pór roku

Wiosna (stare zdjęcie, bez huśtawki)

Lato

Jesień

Zima
TAR 18:04, 23 paź 2024

Agatorek napisał(a)
Ale na pewno nie będę robić tylu rabat, co tutaj.
Buziaki :*

Wiesz, ze to samo mowilam przy kolejnym domu i tak bylo. Mam rabat i trawy mniej niz w pierwszym ogrodzie a tam dzialke mialam 800 m. Trawnika o wiele mniej niz w drugim ogrodzie, rabat tez o polowe mniej. Nie potrzebuje, las ma swoj urok. Robie tyle co przy domu by oko zawiesic. No i juz tak mi sie nie chce i nie mam tyle sil.

Agatorek 18:15, 23 paź 2024

Dokładnie tak, u mnie las będzie lasem. Mam dużo miejsca z przodu, wystarczająco na rabaty.
Z chęciami to u mnie różnie, ale sił na pewno mam mniej . Ale też chcę jeszcze robić inne rzeczy .

TAR 18:19, 23 paź 2024

Masz racje, w przyszlym roku tez planuje mniej w ogrodzie. W tym zrobilam duzo. Juz jest oko na czym zawiesic to nie mam cisnienia na reszte, powoli bede rzeźbic.Choc dla mnie ogrod to jednak duza odskocznia od pracy, wycisza i uspokaja bardziej niz lezenie na lezaku

Zamowilam dzis 60 kg karmy dla ptakow, słonecznik, orzechy i zimowa ptasia biesiade premium. Szamały ja pieknie w zeszla zime. Bylo duzo ptakow i nie tylko sikorki
Agatorek 18:38, 23 paź 2024

Też muszę zamówić coś dla pierzastych. Chociaż u mnie podbierają psie chrupki
TAR 19:10, 23 paź 2024

U mnie nie ma chrupek
Makao 19:24, 23 paź 2024

Agatorek napisał(a)
Aniu, Makao, ogród wg pór roku

Wiosna (stare zdjęcie, bez huśtawki)

Lato

Jesień

Zima

No to nie trafiałam na żadne
Basieksp 20:33, 23 paź 2024

A ja muszę sobie jeszcze jeden karmik wykombinować, postawię go przed oknem na tarasie, tak by Filemon mógł sobie na ptaki popatrzeć z salonu, bo on na parapety nie wskakuje i niech tak zostanie Karmę już mam