Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Agatorek 12:47, 24 paź 2024

Klon palmowy gatunek

I ambrowiec Slender Silhuette, myślałam, że będzie czerwony, ale to może jeszcze nie jest jego czas
Basieksp 13:39, 24 paź 2024

Piękne kolory naprawdę możesz teraz sobie tylko wybierać rośliny, te które Ci się podobają, na nowy ogród fajnie tak bez eksperymentowania "co z tego urośnie?" Ile ja miałam u siebie nietrafionych roślin
MartaCho 13:43, 24 paź 2024

Piękne okazy czerwoności wszelakich Agnieś! I klony i jarzębinca przeurocza i jabłonie- wszystko tak spójne i pasujące do Ciebie! Do ognistego ombre, do samochodu nawet też
TAR 14:11, 24 paź 2024

bajunia
Margo2 14:31, 24 paź 2024

Aga, zdrówka życzę.
Jak porównywałam zdjęcia z różnych pór roku, to chyba do perspektywiczne z jesieni jest najładniejsze. Kolory bija po oczach.
Czy cos się dzieje na nowej działce?
Agatorek 15:29, 24 paź 2024

Basiu, dokładnie tak . Muszę tylko zrobić listy, na „tak”, na „nie” i „za żadne skarby świata”

Dzięki Martuś ❤️ , zdecydowanie jesień to moje kolory

Tarcia

Dzięki Gosia .
Na nowej działce nic do tej pory się nie działo. Oprócz tego, że jak kiedyś mój tata tam zajrzał po drodze, to przyuważył grzybiarzy
W listopadzie będzie powstawać ogrodzenie (3 strony z paneli siatkowych, front zostawiam na czas po budowie), w tym samym czasie zostaną usunięte zbędne drzewa.
Do końca listopada powinnam dostać warunki zabudowy. Projekt domu (ze zmianami) doszedł w poniedziałek.
Margo2 15:34, 24 paź 2024

Czyli jednak się dzieje
Super.
Czyli od frontu nie bedzie na razie ogrodzenia?
Nie boisz się, że mogą kraść z budowy materiał, albo narzędzia?
Co prawda masz na przeciwko jakiś sąsiadów.
Może warto pogadać z nimi żeby mieli oko?
Albo zainstaluj kamerę
TAR 16:18, 24 paź 2024

Ice Dragona wczoraj ogladalam. Spomaranczowiał ale sie przeziebilam, gardlo mi wysiadlo
Agatorek 17:07, 24 paź 2024

Gosia, z frontu będzie tymczasowe ogrodzenie i tymczasowa brama. Nad kamerką pomyślę . Sąsiadów wolę nie angażować, sama też nie chciałabym brać odpowiedzialności za cudzą własność. Zwłaszcza obcych ludzi.

Ale, odnośnie kradzieży, to równie dobrze można zdjąć np panel z tyłu działki i wejść. I wynosić fanty.
Jak już będzie stał dom, to pomyślę jeszcze nad tym, żeby psy tam zawieźć. A jak będzie ktoś przyjeżdżał, to ja, albo tata, bedzie je zamykał.
No wlaśnie, muszę od razu zrobić kojec !

Tarcia, taki czas, chorowania.
Makao 17:38, 24 paź 2024

Nam ukradli przewody elektryczne te co nie były zatankowane lub wisiały. Teren był ogrodzony i okna wstawione. Wybili okno piwniczne.
Psy to dobre rozwiązanie