Agatorek
13:33, 13 lis 2022

Judith, mostek dziękuje
i ja również
.
Jeszcze oczywiście będzie podrasowany
, tzn pomaluję bloczki betonowe na brązowo, wysypię korę itp. A póżniej będę robić dalej jakieś nasadzenia.
Asia, oczywiście, że były brane pod uwagę różne wersje. Ustawialiśmy doniczki w różnych konfiguracjach, ale ostatecznie ta nam się najbardziej podobała. Mojemu tacie bardziej podobała się wersja, o której piszesz (byli z bratem nam pomóc przy ustawieniu mostka). Mama nie miała zdania
.
Bożenko, nie mam pojęcia, gdzie mój kowal mógł mieć stronkę
. Nie mam też pojęcia, co to za odmiana tui, nie wiem, jakie może osiągnąć rozmiary, najwyżej będę ciąć. Chcieliśmy (nawet eM swoje trzy grosze wtrącił
), żeby właśnie były blisko i trochę zachodziły gałęziami na mostek i tworzyły takie trochę ukryte wejście.
Asia, jak chcesz, to Ci prześlę namiary na kowala na priv, jest z Kielc, duże przedmioty sam przywozi, małe wysyła kurierem
.

Jeszcze oczywiście będzie podrasowany

Asia, oczywiście, że były brane pod uwagę różne wersje. Ustawialiśmy doniczki w różnych konfiguracjach, ale ostatecznie ta nam się najbardziej podobała. Mojemu tacie bardziej podobała się wersja, o której piszesz (byli z bratem nam pomóc przy ustawieniu mostka). Mama nie miała zdania

Bożenko, nie mam pojęcia, gdzie mój kowal mógł mieć stronkę

Asia, jak chcesz, to Ci prześlę namiary na kowala na priv, jest z Kielc, duże przedmioty sam przywozi, małe wysyła kurierem