Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Agatorek 20:27, 09 lis 2022

Gosia, mostek nie był wcześniej pokazywany, dość niedawno przyjechał, ale ciągle nie jest we właściwym miejscu. Może wkrótce .
Piesy dziękują

Asia, Venusek dziękuje

Asia Rodziejowa, co raz więcej jednak siedzę np. z książką . Ale jak jest ładna pogoda, to wychodzę i trochę pielę, zawsze to mniej będzie na wiosnę. Ale kancików nie będę teraz robić . Za dużo metrów mam do zrobienia .

Basiu, futro rzeczywiście ma gęste i bardzo mięciutkie

MiluniaB 20:36, 09 lis 2022

Hej Jak dawno tu nie byłam. Kilka ostatnich stron przejrzałam. Dzieje się i to dużo. Mostek bardzo mi się podoba. Patrząc na ten pień zastanawiam się gdzie on będzie stał?
Judith 20:48, 09 lis 2022

Agnieszko, a jakie jest właściwe miejsce dla mostku? Nad rowem?
Wiaan 20:50, 09 lis 2022

Modelka słodka Mostek to taki na wypasie, a pieniek, no no konkretne gadżety ja to nie mogę się doczekać przyszłego sezonu u Ciebie. Niesamowity miałaś plan na układ na tak wielkim terenie i Ty to zrealizowałaś, jesteś Wielka
Rzeczka różana skradła moje serce i masz tyle ciekawych drzew, wszystko pięknie rośnie. Brawo Agnieszka ❤
Agatorek 21:16, 09 lis 2022

Miluniu, jeszcze nie wiem, gdzie będzie stał ten pień. Na pewno na jakiejś rabacie, ale jeszcze nie wiem gdzie . Miejsce się znajdzie

Judith, mostek będzie nad rowem, zaznaczyłam to miejsce na czerwono, a na zielono miejsce, gdzie posadzę tuje).
Rów oczywiście będzie przedłużony w prawą stronę.

Zdjęcie już nieaktualne, ale ostatnie, które pokazuje widok z góry. Strzałka wskazuje miejsce, gdzie będzie mostek.

Anetko, dziękuje ❤️
Też się nie mogę doczekać przyszłego sezonu, na pewno posadzę jeszcze jakieś drzewa (mniejsze i większe).
A gadżety konkretne, bo i teren spory, małe trudno byłoby dostrzec .
sylwia_slomc... 22:11, 09 lis 2022

Super będzie
Martka 23:25, 09 lis 2022

Agatorek napisał(a)
Razem z tujami przyjechał pień, będzie postawiony na „nóżkach” (czyli odwrotnie do tego, jak leży), Zeus i kawałek Brutusa dla skali

Dzieje się, proszę Pani! To zdjęcie mnie rozczuliło, psiaki muszą zaakceptować kolejnego czworonoga
Mostek świetnie się zgrywa z całością!
Bardzo ładnie rów się "naturalizuje"
Też czekam na przyszły sezon, co tu się będzie działo
Monia81 06:35, 10 lis 2022

Mostek podziwiam, wszystkie elementy ogrodowe tworzą jedną spójność, pięknie będzie ta rzeczka bonicowa wymiata, różana nie jestem, raptem mam chyba z 6 sztuk i jakoś nie pałamy do siebie miłością bo rosną byle jak, ale jak patrzę na te wasze różyczki to zaś mi się chęci włączają
Magleska 07:26, 10 lis 2022

Aga mostek świetny pieniek też te Twoje futrzaki są rozbrajające -wytarmoś psią mafię ode mnie
Agatorek 14:58, 10 lis 2022

Mam taką nadzieję, Sylwia

Martuś, psiaki, mimo tego, że z wyglądu są bardzo groźne , akceptują inne czworonogi. Ostatnio przez przypadek wbiegł do nas pies od sąsiada (akurat wjeżdżałam autem), to zaczęły się z nim bawić .
Mam nadzieję, że przyszły sezon będzie mniej pracowity .

Monia, u mnie też niektóre róże rosną póki co „tak sobie”, ale to świeżaki, może niektóre potrzebują więcej czasu. Bonica to róża polecana dla początkujących, radzi sobie sama. Kupowana z gołym korzeniem, czyli bez nawozu początkowego w doniczce, do dołków dostała rodzimej ziemi i kompost bez obornika, bo akurat nie miałam. A rośnie jak głupia .

Madzia, dzięki . Wytarmoszę psiaki z radością od Ciebie