Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Gosialuk 20:34, 24 kwi 2023

Z kancikami przy tej soczystej zieleni - miodzio.
Magleska 20:43, 24 kwi 2023

Aga stworzyłaś świetny ogród -te zawijasy ,oczka ,kute elementy -wszystko ze sobą pasuje
rób częściej szerokie kadry ,bo masz co pokazać -super
anpi 21:15, 24 kwi 2023

Super mieć w rodzinie darmowych dostawców roślin i jeszcze ręce do pomocy
Bardzo spodobały mi się te "antyczne" waza i doniczki. W końcu i ja znalazłam( stacjonarnie) wazę jakiej poszukiwałam, trochę podobna do twojej.
Wykancikowane rabatki świetnie się prezentują nawet jak jeszcze małe rośliny. Również uwielbiam szerokie kadry!
Przypomnij co posadziłaś " płaczącego" przy mostku?
Martka 21:46, 24 kwi 2023

Meandrujące rabaty, bogactwo nasadzeń, wszystko w wiosennym słońcu jest szałowe i szalone. Brawa za ogrom prac po zimie. Cudnie jest!
ajka 21:54, 24 kwi 2023

Aga, uwielbiam kształty twoich rabat, wychodzą bardzo naturalnie.
Dorii 22:27, 24 kwi 2023

Agatorek napisał(a)

Czy to jest niezapominajka? Nie wiem skąd ją mam…

Szerokie kadry u ciebie nawet wiosną piękne :⁠-⁠D
A na zdjęciu to nie zapominajka, może być że brunera. Ja obstawiam ułudkę wiosenną, poniżej moja dla porównania.

Basieksp 22:33, 24 kwi 2023

Pięknie wszystko Ci się zagęszcza nie wiem czy Ty to widzisz tak na co dzień,
ale Twój ogród robi ogromne wrażenie, ogrom pracy w to włożyłaś a co do tej roślinki, też myślę, że to brunera
Agatorek 23:00, 24 kwi 2023

Dzięki Gosia

Madzia, fotki będę robić częściej, oczywiście przy sprzyjających warunkach typu skoszona trawa i dobre światło . Kute elementy jeszcze będą na tarasie, ale to za jakiś czas . Ogród dziękuje

Aniu, fajnie, że i Ty znalazłaś wazę dla siebie . Takie dodatki bardzo upiększają otoczenie
Przy mostku mam wiśnię jeddońską Ivensi. Mam 2 sztuki, druga jest po przeciwnej stronie altanki.

Martka, dziękuję . Pracy po zimie jest ogrom, jak piszesz, ale i w trakcie sezonu niewiele mniej, niestety . Szalona to ja jestem z taką ilością rabat do ogarnięcia

Aniu, szpadelek sam mi wyznacza te rabaty . Proste linie chyba nie pasowałyby do mojego „stylu”

Dori, dziś było wyjątkowo dobre światło po burzy do zdjęć. Ale na żywo też wygląda to nie najgorzej .
Ułudka chyba ma większe kwiatki, to moje coś ma właśnie takie malutkie, jak brunera. Tylko te gładkie liście mnie trochę zmyliły.

Basiu, dziękuję . Na codzień wszędzie nie chodzę , ale widzę zmiany, zwłaszcza teraz, jak wszystko rusza, listki są coraz większe, wszystko gęstnieje .
sylwia_slomc... 23:13, 24 kwi 2023

Super mieć w rodzinie więcej ogrodników Ja się też z mama wymieniam roślinnymi sadzonkami i wiedzą
LIDKA 23:16, 24 kwi 2023

Pięknie. Po co ci dron . Z okna zrób co tydzien foty i pokazuj .

Jesteś Wielka. Podziwiam