Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Agatorek 22:44, 06 mar 2021

Witaj Basiu

Dziękuję za miłe słowa

Lubię takie drobne kwiatuszki .
Widziałaś może te, które kupiła Danusia (w temacie o Anglii )? Cudowne są

Pozdrawiam
Agatorek 22:54, 06 mar 2021

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Wycięcie tylko pędu kwiatowego niczego nie daje. Kępa się rozrasta i starzeje. Stąd ta konieczność czyszczenia suchelców liści.
Trzeba wykręcić zaraz po kwitnieniu całość- pęd kwiatowy i otaczające go liście. Usuwasz to, co się już zużyło. Juka kwitnie tylko z młodych rozetek. Dzięki temu zabiegowi kępa nie rozrasta się monstrualnie.

W tym roku na pewno tak zrobię, jak piszesz .
Agatorek 23:00, 06 mar 2021

Znalazłam fotki rabaty jukowej u Mrokasi
Tu i tu

Pięknie wygląda ze stipą
Rumianka 23:13, 06 mar 2021

Aga, u Ciebie wiosna już rozkłada skrzydełka...rabaty jukowe ekstra się zapowiadają...
Agatorek 23:17, 06 mar 2021

Muszę się rozruszać po zimie
April 06:39, 07 mar 2021

Widzę że już Gruszka podsunęła ci Mrokasiową rabatkę. Śliczna jest.
No i to czyszczenie juk po przekwitnięciu jest ważne. Będą zawsze świeżo wyglądały, nie będziesz miała problemów z suchelcami.
wronada 12:14, 07 mar 2021

Przyszłam z rewizytą. Urzekły mnie te wierzby, no i wielkie pole do popisu. Plany ogromne i wierzę że będzie pięknie. Tylko dużo siły i czasu. Podziwiam ogród Twojej Mamy dopracowany i piękny. Ja też zaraziłam zapałem moją córkę do tworzenia ogrodu. Trzymam kciuki i będę zaglądać jak idą postępy w Twoich bardzo ambitnych planach. Mój ogród jest inny, ale bardzo lubię taki styl jak panujecie mieć. Pozdrawiam.
Agatorek 13:37, 07 mar 2021

April napisał(a)
Widzę że już Gruszka podsunęła ci Mrokasiową rabatkę. Śliczna jest.
No i to czyszczenie juk po przekwitnięciu jest ważne. Będą zawsze świeżo wyglądały, nie będziesz miała problemów z suchelcami.

Tak, ta rabatka Mrokasi jest cudowna . Może trochę podgapię, ale jeszcze nie wiem, czy w tym miejscu
Agatorek 13:37, 07 mar 2021

wronada napisał(a)
Przyszłam z rewizytą. Urzekły mnie te wierzby, no i wielkie pole do popisu. Plany ogromne i wierzę że będzie pięknie. Tylko dużo siły i czasu. Podziwiam ogród Twojej Mamy dopracowany i piękny. Ja też zaraziłam zapałem moją córkę do tworzenia ogrodu. Trzymam kciuki i będę zaglądać jak idą postępy w Twoich bardzo ambitnych planach. Mój ogród jest inny, ale bardzo lubię taki styl jak panujecie mieć. Pozdrawiam.

Witaj Danusiu .

Dziękuję za odwiedziny i miłe słowa
Pozdrawiam również
Mary 18:38, 07 mar 2021

Agatorek napisał(a)
Witaj Basiu

Dziękuję za miłe słowa

Lubię takie drobne kwiatuszki .
Widziałaś może te, które kupiła Danusia (w temacie o Anglii )? Cudowne są

Pozdrawiam

Masz na myśli te pełne?
W ZP można kupić pełne z serii Belarina.