Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Glina i zielsko

Glina i zielsko

Judith 20:43, 19 paź 2025

Lidka, rzeczywiście bardzo szybko obsadziłaś tę rabatę, przecież to dziesiątki, jeśli nie setki roślin! Mnie zajęłoby to kilka lat . Wyższość własnej produkcji sadzonkowej .
Juzia 21:18, 19 paź 2025

Ogród bardzo dobrze radzi sobie sam! Możesz się nim nie przejmować
A kortowa mnie zabiła Aż japę rozdziawiłam ze zdziwienia jak szybko się zabuszowała
LIDKA 21:55, 19 paź 2025

Gosialuk napisał(a)
Ciekawa jestem czy i moje gaury przeżyją zimę. W zeszłym roku mi się nie udało ich przezimować, może w tym będzie lepiej. Twoje potwory, ale jakie piękne.
A do psiaków (u wszystkich koleżanek) się uśmiecham.

Piesełki są słodkie. Kotki też miłe ale jakoś mniej mnie wzruszają.

Gosia trzymam kciuki za Twoją gaurę!!!
LIDKA 22:00, 19 paź 2025

Liduś,
Franiu słodziak niemożliwy jest! Nic dziwnego, że skradł Wasze serca! I u nas też Duśka słucha najbardziej eMa- do tego stopnia, że nawet za kotami nie biega, jak jest z nim na spacerze- wymieniają tylko spojrzenia- daje mu znać, że widzi, że jest, ale nie biegnie za nim.

Marta fajnie że jesteś.

Franek słucha M. A ten oprócz mówienia komend opracował z nim znaki optyczne. Dla niewtajemniczonych wygląda to jakby mieli tajny system porozumiewania.

Dziś byłam z nimi na szkoleniu. Franio super wykonuje polecenia. Fajnie mieć takiego wyszkolonego psa. Nie skacze na gości. Jak wracam to też czeka aż odłożę zakupy albo płaszcz i się przywitam. A już hitem dla mnie jest że nie wychodzi na dwór przez taras albo otwarte drzwi bez pozwolenia.
♥️
LIDKA 22:02, 19 paź 2025

Konieczki napisał(a)
Lidka,

Robiłaś bank gaurami i Franiem

(Kurde ale musiałam cofać i cofac aby ujrzeć zdjęcie cortowej

Fajnie że wrócilas na forum. W nocy był przymrozek a gaury nadal stoją. Zadziwiają mnie.
LIDKA 22:03, 19 paź 2025

daszum napisał(a)
A ja chwalę Frania

Danusia ☺️☺️☺️
Dzięki
LIDKA 22:04, 19 paź 2025

Patrycja_KG_Lu napisał(a)

Dotarłam, wizualizacje poczyniłam, dzięki za cynka

Widziałam , dzięki. Wizualizacje megafajne.
LIDKA 22:12, 19 paź 2025

Narsilia napisał(a)
Hej Lidka normalnie mam wyrzuty sumienia jestem na forum choć raz dziennie i myślami w twoim ogrodzie A nawet napisać nie ma kiedy tu na wątku u Ciebie tyle się dzieje że czasem to tyle stron trzeba do tyłu zrobic aby być na bieżąco choć ogród,,znam,, jak własną kieszeń

Boziu trzymam kciuki za badania i wyniki że zdrowkiem będzie dobrze , nie ma innej opcji , no ogrodowa ta jesień szybko przyszła i jakoś za szybko ściela ogród wszystko mokre, zgniłe ale taka kolej , choć przebarwienia i opad liści ma swój urok,
Ja jeszcze na dokładkę miałam awarie tel takie odcięcie z dnia na dzień bez powodu wyłączył się i koniec , potrafiłam kontakty zdjęcia praktycznie z całego roku ' w tym tyle zdjęć mojego szkraba bo na szczęście ogród tu na forum chociaż wrzucam i taki smutek mnie ogarnął że szok , No ale co takie problemy to trzeba przełknąć i cieszyć się większym dobrem , od pon ma wrócić złotą jesień może spacerku po ogrodzie nadrobie , dziękuję za odwiedziny i dobre słowo Lidka jak zawsze z resztą:*

Szkoda że zdjęcia synka Ci umkły. Może jakiś serwis dałby radę je odzyskać.
Mój M znalazł jakiś serwis od jego marki tel i za 150 zł wymienili mu akumulator i zrobili przegląd i jego fon śmiga jak nowy. W cenie była wysyłka do i z serwisu.

Klaudia co nas nie zabije to nas wzmocni. ☺️☺️☺️

Jeszcze Ci coś opowiem. Mój młodszy syn ten od Kromki, raz na rok na ich rocznicę z narzeczoną wybierają kilkadziesiąt ich zdjęc i wywołują i wklejają do albumu. Robią też notatki , zapiski , doklejają wycinanki czy kwiatki.
Z 4.5 roku związku mają już 4 fajne albumy.

Te zdjęcia elektroniczne są super ale nie mają tego uroku co papierowe albumy.

LIDKA 22:12, 19 paź 2025

Konieczki napisał(a)
Lidka tulam i też trzymam kciuki za wyniki

♥️
LIDKA 22:13, 19 paź 2025

MagdaLenka napisał(a)
Lidka, ja tu jakoś zielska nie widzę... Ogród radzi sobie świetnie. Nie przejmuj się tak. Niewycięte badyle będą schronieniem dla owadów na zimę. Ogród nie powinien być sterylny.

☺️☺️☺️♥️♥️♥️