Sama myślałam że mi to więcej czasu zajmie. Seslerie, raureify, humelo, odętki, szałwie, sobie namnożyłam.
Ale i tak sporo dokupiłam.
Tam jeszcze nie widać ale posadziłam 6 ozdobnych i 6 owocowych drzew. 3 Kaliny różne, 1 magnolie, 1 świdośliwe. Jak drzewa i krzewy podrosną to powinno być ładniej bo teraz nie widać wysokiego piętra.
Jest jeszcze 16 hortensji, 32 róze, 10 cisów na kulki, 4 wykrzykniki cisowe, 4 ostrokrzewy , 10 miscantów.
Józia to zasługa gliny i mokrego roku i taki efekt. Podlałam tam tylko raz. I nawoziłam tylko róże i hortki. I mam grubiutką warstwę kory a ona dobrze robi mojej glinie.
Sama się przekonasz wkrótce co znaczy mieć glinę w ogrodzie. ☺️
Patent z albumami bardzo dobry. Mam znajomych, którzy co roku robią sobie nową wersję albumów, czyli fotoksiążkę ze wspomnieniami z całego roku- też fajna opcja.
Lidzia,
Kortowa przepiękna! I jaka już bujna. Oj kusisz bardzo tą gaurą.
A Franio niesamowicie pojętny! Przecież dopiero co dołączył do rodziny, a już taki wyszkolony- wspaniale! Że czeka cierpliwie, żeby się przywitać, to podziwiam!
Nasza jak się wita, to zawsze biegnie przynieść jakąś zabawkę i pokazać, że ma, bo oddać nie odda
Lidka, kortowa robi wrażenie mega
Patent z albumami uważam za super sprawę. Sama stosuję, chociaż mam trochę zaległości. Te wszystkie zdjęcia na dyskach, w chmurach telefonach tylko "są".
A albumy się jakoś "milej" przegląda, no i są kwintesencją, a nie przypadkowymi zbiorami