Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Glina i zielsko

Glina i zielsko

Gosialuk 19:34, 15 paź 2025

Ciekawa jestem czy i moje gaury przeżyją zimę. W zeszłym roku mi się nie udało ich przezimować, może w tym będzie lepiej. Twoje potwory, ale jakie piękne.
A do psiaków (u wszystkich koleżanek) się uśmiecham.
MartaCho 19:36, 15 paź 2025

Tarciu, fajowy ten Donut!

Liduś,
Franiu słodziak niemożliwy jest! Nic dziwnego, że skradł Wasze serca! I u nas też Duśka słucha najbardziej eMa- do tego stopnia, że nawet za kotami nie biega, jak jest z nim na spacerze- wymieniają tylko spojrzenia- daje mu znać, że widzi, że jest, ale nie biegnie za nim.

Agnieś,
Hadesik przesłodziak, a pewnie dziąsła też jeszcze swędzą- wymienia zęby? to szarpie co może- u nas wszystkie kartony z przesyłek kurierskich były Duśki!
Konieczki 21:37, 15 paź 2025

Lidka,

Robiłaś bank gaurami i Franiem

(Kurde ale musiałam cofać i cofac aby ujrzeć zdjęcie cortowej
TAR 21:54, 15 paź 2025

Marta nie wiem co maja w sobie te donuty ale kazdy znany mi psiak je uwielbia.

Aga, pomiot szatana??? no jak mozesz na kluska tak mowic
Agatorek 22:35, 15 paź 2025

Tarciu, no u mnie każdy szkodnik przechodził przez taki etap (każdy zasługiwał na to miano) . Oprócz Elzy.
Wiolka5_7 22:38, 15 paź 2025

TAR napisał(a)
U mnie przesadzanie gaur nie wyszlo, nie ruszyły po zimie. Trudno. Na szczescie sadzonki nie sa zabojczo drogie. Ja bede chciałą ukorzenic Rosy Jane, jest przesliczna, gaury białe i gaure z ciemnymi listkami i fuksjowymi ciemnymi kwiatkami. Mowicie, ze na wiosne?

Tez mam slabosc do bialych pieskow, wiadomo Moje białe maja takie samo legowisko i drugie o rozmiar mniejsze. Lubia na nim sie tłuc i zapasy uprawiac. Z kolei inne jest do spania a jeszcze inne do wykulania sie. Najbardziej lubia te puszyste donuty wygladajace jak fragglesy. I serio nie znam psa, ktory by ich nie lubil, maja cos w sobie. Dla jednego białaska styka rozmiar 60 cm zc, W tym 70 cm spia we dwóch. A potrafia sie zwinac w krewetke nawet w takim 40 cm. Donutow w domu z 5 jest i wszystkie uzywane

Tak Rosy Jane jest prześliczna ukorzeniłam wiosną młode pędy w wodzie. Po kilku dniach były już korzonki
LIDKA 15:16, 16 paź 2025

https://www.ogrodowisko.pl/watek/12013-ogrodowemarzeniam?page=1#post_9

Kochana Ogrodnicza Familio,
To już taka moja tradycja że spraszam gości na nowe wątki.
Zajrzyjcie do Marty. Prosi o rady w sprawie rabaty 10/10 ....prawie jak moja Kortowa!
daszum 18:42, 16 paź 2025

A ja chwalę Frania
Patrycja_KG_Lu 13:40, 17 paź 2025

LIDKA napisał(a)
https://www.ogrodowisko.pl/watek/12013-ogrodowemarzeniam?page=1#post_9

Kochana Ogrodnicza Familio,
To już taka moja tradycja że spraszam gości na nowe wątki.
Zajrzyjcie do Marty. Prosi o rady w sprawie rabaty 10/10 ....prawie jak moja Kortowa!

Dotarłam, wizualizacje poczyniłam, dzięki za cynka
LIDKA 21:05, 17 paź 2025

Gosialuk napisał(a)
Ciekawa jestem czy i moje gaury przeżyją zimę. W zeszłym roku mi się nie udało ich przezimować, może w tym będzie lepiej. Twoje potwory, ale jakie piękne.
A do psiaków (u wszystkich koleżanek) się uśmiecham.

Gosia ♥️♥️♥️