Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Glina i zielsko

Glina i zielsko

MartaCho 07:38, 20 lut 2026

Ja też przyznam się, że w weekend uległam, ale ja to w skali mikro, bo ledwo dwie sztuki. Jak inni kupują, to ja też, haha Wybrałam odmianę For Your Eyes Only, spodobała mi się. Ciekawe, jak w realu.
An_na 07:49, 20 lut 2026

A ja się trzymam dzielnie. Nic nie kupiłam
Gosialuk 17:45, 20 lut 2026

Właśnie mi przypomniałyście, że planowałam kupić róże. Ciekawe czy jeszcze są.
85 krzaków róż, toż co cały ogród można obsadzić. Lucy ma tam miejsca na tyle?
nicol21 22:02, 20 lut 2026

Już przemeblowania na kortowej chcesz robić
Niezle, nieźle!!!
ale rozumiem, już myślę o przesadzeniu magnoli o jakieś 70cm ... tyle że nasadziłam cebul i ni wszyskie jeszcze wyszły więc poczekam do za-rok.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Gruszka_na_w... 15:52, 22 lut 2026

LIDKA napisał(a)
Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa o mojej kortowej.

U mnie resztki śniegu, mróz, a w Lidlu kapersy z bylinami. Kupiłam floksy wiechowate.

Dołączam do rzeszy podziwiającej kortową. Bardzo udana realizacja. Daj znać w sezonie, czy z tych korzonków floksów coś urosło. U mnie ich sadzenie się nie powiodło.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
BASIA8 13:41, 23 lut 2026

Hej Lidziu
Ściskam Cię bardzo, bardzo mocno dziękuje za odwiedziny i pamięć widzę że u Ciebie w ogrodzie ładnie się dzieje powoli nadrabiam zaległości
LIDKA 14:11, 23 lut 2026

Dziś mam wolne. Poszłam z pomocą syna ściąć miscanty na basenowej. Ło matko co to za robota. Kępy miałam już dorodne, wiatr poszarpał sznurki na kilku sztukach i bajzel się narobił. Trochę szyki popadujący deszcz psuje ale robota zrobiona ta najgorsza z wiosennego planu.

Sezon 2026 czas start ♥️

Jutro ma być ładnie to cdn

MartaCho 14:18, 23 lut 2026

Yupppiiii! Gratuluję udanego rozpoczęcia sezonu! Fajnie, że synuś przyjechał pomóc. We dwoje na pewno dużo przyjemniej i szybciej udało się zrealizować zamierzone zadania.
Oby w tym sezonie się udało zrealizować wszystkie plany, oby słonko radośnie świeciło, oby deszczu było w sam raz, oby ślimaki swoje przysmaki poza naszymi ogrodami znalazły !
I będzie pięknie, jak zawsze u Ciebie!
mrokasia 14:39, 23 lut 2026

Ja zamierzam ciąć miskanty pod koniec tygodnia. Cięcie to pikuś ale to sprzątanie… moich nie wiązałam.
Judith 14:51, 23 lut 2026

Lidka, aż niewiarygodna różnica w wyglądzie Twojego ogrodu i mojego! U mnie po 2 dniach odwilży odsłoniły się tu i ówdzie zielone placki trawnika . Część traw ozdobnych jeszcze przymarznięta do ziemi

PS. Co to za patyki w doniczkach pod ścianą domu?