Uwielbiam klimat tego ogrodu.
Kiedy moje drzewa tak urosną, żeby dawać cień...
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Aprilku, te Twoje floksy przecudnego koloru! Przyjęły się u mnie i teraz czekam na rozrost. I nie będę przycinać kwiatów, jak mówisz, że się sieją. Może i u mnie zechcą Po twoim lesie jakoś na fotkach suszy nie widać! Widzę jedynie bujność, zieloność i jej odcienie oraz ewentualnie jakieś borda...
I czekam na fotkę z misą!
Jola, ja też widzę tylko piękne widoczki Ogród się "broni" bez ręki ogrodniczki
Nie chcę myśleć jak by wyglądał gdybyś działała intensywnie
A że igły sosnowe leżą? No leżą. A co ma leżeć na ścieżkach w leśnym ogrodzie jak nie igły????
Ula, bingo. Faktycznie to chmiel zwyczajny. No i trochę się tym przeraziłam. On faktycznie ciężki do usunięcia a ja mu takie beztroskie wakacje zapewniłam. Muszę się szybko brać do roboty bo wiosną to on mnie zje nie ja jego
Dobrze że chwastów nie widzisz. To chyba pierwsza zaleta tego że zdjęcia tak tracą na jakości po wstawieniu na forum
Wiem że i u ciebie ostatnio lekko nie było. Ja nie przepadam za siedzeniem w ogrodzie dla samego siedzenia Muszę coś robić.
Szkoda, że tak daleko i się nie wybierzesz. Ale rozumiem. Ja mam blisko, no powiedzmy, znacznie bliżej, a i tak pewnie będzie walka z samą sobą
Widziałam nowe zakupy. Nie przestajesz Choć znacznie zmniejszyłaś tempo
Ja dokupiłam hortensje Annabelle Sweet Pink, Pink II, i Ruby. Jakoś tak wyszło jak wprowadzałam koleżankę w tajniki ogrodnictwa
Mirko, dzięki. Powolutku będę nadrabiać i u ciebie. Tam to pewnie się działo. Ale chcę spokojnie chłonąć widoki, nie wpadać jak po ogień, żeby nie uronić nawet odrobiny z piękna twoich róż i reszty.