Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

ewsyg 09:14, 04 wrz 2025

Jolu piękności. Na pewno będę często je oglądać- kocham ❤
TAR 09:55, 04 wrz 2025

April napisał(a)

Dobrze że chwastów nie widzisz. To chyba pierwsza zaleta tego że zdjęcia tak tracą na jakości po wstawieniu na forum
Wiem że i u ciebie ostatnio lekko nie było. Ja nie przepadam za siedzeniem w ogrodzie dla samego siedzenia Muszę coś robić.
Szkoda, że tak daleko i się nie wybierzesz. Ale rozumiem. Ja mam blisko, no powiedzmy, znacznie bliżej, a i tak pewnie będzie walka z samą sobą
Widziałam nowe zakupy. Nie przestajesz Choć znacznie zmniejszyłaś tempo
Ja dokupiłam hortensje Annabelle Sweet Pink, Pink II, i Ruby. Jakoś tak wyszło jak wprowadzałam koleżankę w tajniki ogrodnictwa

Nie bylo lekko ale staram sie myslec i zyc pozytywnie. Pomimo przeciwnosci. W ogrodzie lubie sobie siedziec i kontemplowac, nie mam juz tego cisnienia by ruszac zadek i robic.

Wiekszosc floksikow od Ciebie ładnie kwitnie. Wiosna pojda w docelowe miejsce. Bo teraz mam je wszystkie przy tarasie na tej rabacie co bedzie przerabiana, nie podobaja mi sie uklady i nasadzenia. Jakbys miala nadmiary wyrzucac to ja biore. Floksy wciskam gdzie sie da, sa zarabiste. A te Twoje z drobnym kwiatem urokliwe dodatkowo.

Ladne zdjecia, ladny ogrod, spokojnie i bujnie. Widac talent i ogromna prace. Masz wszystko tak spójnie w przeciwienstwie do mojego chaosu Bardzo mi sie podoba az dech zapiera.
Żaluje troche ze nie spotkałysmy sie u Ciebie tego lata. Nic to, nadrobimy moze za rok