Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

April 07:59, 18 sie 2021

Zdjęcia cykam po kilka bo internet muli niezależnie od pory dnia.

Kupiłam też parę gadżetów na wyprzedaży
paleniska które wykorzystam jako osłonki do donic i podpory do roślin, które mogą być po prostu przestrzennymi ozdobami
mrokasia 11:55, 18 sie 2021

Ożesz, ale wykopki! Normalnie robota głupiego - wykopać i wkopać ponownie, dobrze że przynajmniej przy okazji dałaś ten obornik i jakieś tetriski zrobiłaś.
U mnie też krety i nornice się uaktywniły. Psy i koty polują skutecznie, codziennie znajduję jakiś dar ale widocznie ryjców jest cała gromada bo ciągle jakieś kopce albo poryte korytarze znajduję na rabatach . Muszę spróbować tych kulek na mole.

Edit: te ozdoby są super!!! zazdrość mnie skręciła .
Agania 12:16, 18 sie 2021

U Ciebie kret, a u nas wczoraj kota z myszą do pościeli eMowi przyleciała,
cud, że ja jeszcze pod prysznicem byłam
Super corteny
jolanka 13:02, 18 sie 2021

Normalnie regularne wykopki
Daj namiar na te wyprzedaże cortenowskie bo super są
April 15:15, 18 sie 2021

mrokasia napisał(a)
Ożesz, ale wykopki! Normalnie robota głupiego - wykopać i wkopać ponownie, dobrze że przynajmniej przy okazji dałaś ten obornik i jakieś tetriski zrobiłaś.
U mnie też krety i nornice się uaktywniły. Psy i koty polują skutecznie, codziennie znajduję jakiś dar ale widocznie ryjców jest cała gromada bo ciągle jakieś kopce albo poryte korytarze znajduję na rabatach . Muszę spróbować tych kulek na mole.

Edit: te ozdoby są super!!! zazdrość mnie skręciła .

Przekopałam bo i tam planowałam zmiany. Ale jak zaczęłam kopać to myślałam że do Egiptu się przeniosłam, tyle tajemnych, podziemnych korytarzy. Chciał, nie chciał, Wykopałam więcej niż planowałam. Czyli wszystko co było w powietrzu. Strach pomyśleć co mam pod trawnikiem.
U mnie pies się rozleniwił. W miejscu którym sobie leżał, kret zrobił chyba z siedem kopców, śmiejąc się sierściuchowi w nos. Po co ja te futra karmię? Pójdą na dietę to im się węch i smak wyostrzy.
A co do wyprzedaży, jak bym ci powiedziała ceny, to już byś się do mnie nie odezwała
April 15:17, 18 sie 2021

Agania napisał(a)
U Ciebie kret, a u nas wczoraj kota z myszą do pościeli eMowi przyleciała,
cud, że ja jeszcze pod prysznicem byłam
Super corteny

Dary od kotów w postaci nornic, ryjówek i jaszczurek to u mnie standard. Ganianie jaszczurek w nocy po domu też Och ta kocia miłość.
Corteny dziękują
April 15:20, 18 sie 2021

jolanka napisał(a)
Normalnie regularne wykopki
Daj namiar na te wyprzedaże cortenowskie bo super są

Plecy mnie bolą ale mam nadzieję że to pomoże. Niedługo cały ogród będzie mi śmierdział czosnkiem
Corteny w Obi. U siebie objechałam wszystkie dwa, bo w każdym po jednym, ostatnim nabyłam. Te liście jeszcze są. Zaraz ci napiszę więcej na pw
Alija 19:46, 18 sie 2021

U mnie też krety bardzo aktywne, mrowiska można spotkać w najmniej spodziewanych miejscach.

Twoje zakupy podobają mi się bardzo, super!
April 12:15, 19 sie 2021

Na szybko kretowisko ogarnięte dzięki Ince która wczoraj już po ciemku ratowała moją psychikę. Wsparła moralnie i roślinnie przywożąc rdesty.

inka74 16:13, 19 sie 2021

Polecam się na przyszłość. Uwielbiam twój ogród Poszłaś mocno z robotą. Byłam w szoku.