Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

April 09:01, 26 sie 2021

malgol napisał(a)

Mnie te ścieżki ogromnie się podobają takie No tak urokliwie to tylko jest u Ciebie Te ławeczki są super, gdzie nabyłaś?
W ogóle to masz niespożyte siły ...i tyle samo potencjału w tym ogrodzie.Cudnie jest!

Mi te ścieżki też podobają się takie ale czuję że nie ma spójności z resztą ogrodu. Wiec coś "subtelnego" wymyślę

Ławeczki Auchan, przy okazji zakupów spożywczych
April 09:02, 26 sie 2021

mrokasia napisał(a)
Powaliły mnie te widoczki z ławką...

Nie no, do twojej ławeczki i okolic się nie umywają
Ale mam nadzieję, że też będę zadowolona w przyszłym sezonie.
antracyt 11:19, 26 sie 2021

April napisał(a)

Dzięki Zuza
Ciekawa jestem czy proso sobie poradzi bo tam słońce rozproszone. Ale trzeba próbować. Z ławki mam widok prosto na misę
Ty już straciłaś wigor w tym sezonie? Kurcze, chyba dawno u ciebie nie byłam, muszę nadrobić.
Ja mam jeszcze jakieś nieoczekiwane zrywy, bo na początku sierpnia już myślałam że mi się akumulatorki wyczerpały

Za często ostatnio wyjeżdżałam i odechciało mi się w ziemi grzebać. Doniczki czekają, rabaty zarastają chwastami, a ja przysiadam z kawą, kontempluję i weny do pracy szukam. Nic na siłę
Muszę sobie zaplanować jakiś weekend i w końcu nawiedzić mazowieckie ogrody, na ławeczce przysiąść i misę podziwiać, może to mnie do grzebania u siebie trochę zmobilizuje
Brzozowadzie... 13:05, 26 sie 2021

April napisał(a)

O, Agatka nam się pojawiła Ja, Jola na chrzcie otrzymałam Ale może być po prostu
April
Że u ciebie busz, to łatwo uwierzyć, ale że straciłaś kontrolę to jakoś trudno. Jeżeli chcesz zobaczyć naprawdę zaniedbane rabaty to u mnie jak znalazł. Robię nowe, nie ogarniam starych. Może kiedyś.
A w odwiedziny oczywiście zapraszam. Cieszę się że się zdecydowałaś. Resztę na pw.

Haha, JOLU Że Ty Iza nie Jesteś to ja doskonale wiem, ale że Cię przechrzciłam, to nie wiem dlaczego
Ale: albo dobrze kadrujesz, albo tych zaniedbanych rabat nie masz A nowa rabata z ławeczką wygląda baaardzo obiecująco! Aż boję się pytać o wielkość Twojej działki, bo końca nie widać
Gdzie wyhaczyłaś taką fajną ławeczkę? Z czego jest zrobiona? Ma świetne proste kształty!
Buźka!
Edit: Doczytałam skąd. Super zakup! A drewno jakie?
Gosiek33 14:07, 26 sie 2021

April napisał(a)

Gosiu, bo się zaczerwienię
pod ławką jeszcze wyrywam konwalie. Ale będzie chyba przetacznik siwy albo stychas cotton Ball. Bo tam jest różowo, szaro.
Na irgę to tam za mało miejsca, nie będzie mi się chciało walczyć. Poza tym irga drewnieje. Nie wyobrażam sobie jakoś żebym nogami ocierała się o ostro przycięte końcówki pędów. Masz jakieś zdjęcie z tego miejsca o którym piszesz? Ciekawe jak to rozwiązali.

Jak będę w centrum i nie zapomnę, to fotkę cyknę
Alija 14:48, 26 sie 2021

April napisał(a)

CDN...

Rabata pod górką prezentuje się bardzo ładnie. Ławeczka super.
UrsaMaior 15:19, 26 sie 2021

Ktoś o mnie wspominał?
basia3012 00:02, 30 sie 2021

Rabata pod górką piękna. Już teraz, a jak rośliny się rozrosną to będzie jeszcze piękniej. Gratuluję.
April 05:54, 30 sie 2021

antracyt napisał(a)

Za często ostatnio wyjeżdżałam i odechciało mi się w ziemi grzebać. Doniczki czekają, rabaty zarastają chwastami, a ja przysiadam z kawą, kontempluję i weny do pracy szukam. Nic na siłę
Muszę sobie zaplanować jakiś weekend i w końcu nawiedzić mazowieckie ogrody, na ławeczce przysiąść i misę podziwiać, może to mnie do grzebania u siebie trochę zmobilizuje

Popieram, nic na siłę. Ja też staram się nie zmuszać bo wtedy wolniej idzie i nie jestem zadowolona z efektów. Za to jak jest wena to jak na turbo doładowaniu działam
Jak będziesz po północno-wschodniej stronie Mazowsza to zapraszam
April 05:59, 30 sie 2021

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Haha, JOLU Że Ty Iza nie Jesteś to ja doskonale wiem, ale że Cię przechrzciłam, to nie wiem dlaczego
Ale: albo dobrze kadrujesz, albo tych zaniedbanych rabat nie masz A nowa rabata z ławeczką wygląda baaardzo obiecująco! Aż boję się pytać o wielkość Twojej działki, bo końca nie widać
Gdzie wyhaczyłaś taką fajną ławeczkę? Z czego jest zrobiona? Ma świetne proste kształty!
Buźka!
Edit: Doczytałam skąd. Super zakup! A drewno jakie?

Agata, tak sobie tylko żartowałam. Wiem że wiesz jak mam na imię ale czasem śmiać mi się chce bo nie pierwszy raz nazwałaś mnie Izą. Może takie imię ci do mnie pasuje
A co do rabat, to zdecydowanie dobrze kadruję Zapytaj Mrokaśki, była w sobotę i widziała mój plac boju. A działka ma niemal 3 tys. metrów, tylko krajobraz zapożyczony powoduje że wydaje się większa
Ławeczka, przypadkowy zakup Auchan, jak już doczytałaś. Z drewna akacjowego. Mogłaby być mocniejsza ale i tak za te pieniądze co zapłaciliśmy to ekstra
Nie mogę się doczekać spotkania.
Trochę mi się w pracy pokomplikowało ale mam nadzieję że uda się mimo wszystko zgrać terminy