Ja też się czasem gubię, są miejsca że przez tydzień mogę nie zajrzeć. Ale porządkuję teren, niedługo będzie można bez skrępowania focić w każdą stronę
Tak, narecznica to był bardzo dobry zakup. Szkoda że tak wolno przyrasta. Rozumiem już czemu jest taka droga. Piękna i długo trzeba na nią czekać
Dzięki za pochwały, bardzo miło mi się zrobiło
Gosiu zapraszam, w każdej chwili. Może dogadajcie się z Lucy, ona ma przyjechać po wiąza...
Trawa na zdjęciu to świeżutko przesadzana hakonechloa All Gold z firletką smółką. Nowy wymysł. Na zdjęciu się trochę gryzie ale w realu są jeszcze żurawki Dark Secret i łagodzą efekt No i jeszcze lilie Corsage za moment zakwitną.
Prymylek jeszcze nie mam. Te od ciebie ciągle czekają u Ani, odbiorę w sobotę.
A, skłamałam. Kupiłam sobie 1sz na próbę primula beesiana. Ciekawe jak sobie poradzi. Jeszcze nie fociłam.
Naparstnic też jestem ciekawa. Pod brzozami chcę zostawić same czysto białe. Czy się uda? Zobaczymy. Pozaznaczam sobie te z ciemnym gardziołkiem i wysieję gdzie indziej, np pod bordowe buki. Mam jedną pod bukiem purpurea i wyglądają razem świetnie.
Gapię się i gapię na te Twoje foty i normalnie podziw. Pięknie masz. Kurka czemu u mnie nie mogę znieść żółtego a jeszcze z różem . U Ciebie mnie nie razi
W Twoim ogrodzie to nawet kartony rzucone miedzy drzewami wyglądają urokliwie.
Ta paproć czeronozawijkowa jest wręcz stworzona do sąsiadowania w pobliżu misy.
Zakupy paprociowe i krzewiaste bardzo solidnie wyglądają.
A całkowicie białą naparstnicę widzę po raz pierwszy. Cudna jest.