Witaj Krystyno, bardzo dziękuję za komplementy. Choć znam mnóstwo ciekawszych wątków niż mój. Trochę mam za mało czasu żeby się tym solidniej zająć Nie mam też takiej wiedzy jak niektóre dziewczyny, że przychodzi się do nich po radę.
Sylwia, cieszę się że tak myślisz bo miałam ciężki orzech do zgryzienia w tym zakresie. Kilka lat testowałam różne wersje aż jest tak że mi się podoba. Jeśli innym też, to tym przyjemniej
No cóż trzeba zawsze wybrać między "bardziej chcę mieć". U mnie grzybów było mało, za sucho.
Elu, paczka wysłana, lada moment będzie, więc pistia chyba urosła
Będę sadzić w weekend paprocie, szykuję się do dużych prac, oby zdrowie nadążyło za chęciami
W misie mam tylko pistie. Wiem. po najniższej linii oporu ale mi się tak podoba
To otoczenie misy dopracowywałaś dopiero co, a wygląda tak jakby misa stała tam od kilku sezonów. Bardzo szybko rośliny wokół misy urosły.
Ach te Twoje koty! Cud!
Może niejasno się wyraziłam. CHCĘ, MARZĘ, PRAGNĘ żeby nie pracować już zawodowo. Ale to nierealne, no przynajmniej jeszcze przez dwa lata. Potem się okaże Pracuję nad eMusiem
Kot ciągle kradnie całe show
Mam nowe dwie misy i rozkminiam teraz usadowienie Maluśkie w porównaniu z tą co mam ale też może być ciekawy efekt