Nie lubię od kilku lat chodzić po sklepach więc zakupoholizm ograniczam do roślin. Je najłatwiej kupić w necie
Ja w piątek się przemogłam, ruszyłam ostro do boju. I tak cały weekend. Jestem teraz niesamowicie zmęczona.
Jola, ja Ciebie nie wesprę w temacie zakupów, bo ostatnio prawie nic, posucha... Sfokusowana jestem na warzywniku, więc ozdobny musi pozostać na razie taki, jaki jest
Nic nadzwyczajnego ale zależało mi na dziewannach. Kolejny rok planowałam kupić i zawsze za późno się budziłam.
Jeszcze biały sadziec i złocienie na nową rabatę. Oj będzie tam kwiatowo. Boję się czy nie "za" kwiatowo
Kawy akurat nie pijam, baardzo sporadycznie więc nie porównam.
U mnie panika wynika raczej z tego, że nie mam już pomysłu gdzie to sadzić. I że tworzy się misz-masz, który będzie mnie męczył
No i że trzeba posadzić a mi już brak sił. Przez cały weekend walczyłam z sadzeniem tego co zamówiłam i tego co nawiozłam z ostatniego ogrodowego spotkania. Jeszcze sporo zostało a tu przymrozki zapowiadają.