Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

Kasya 12:38, 01 sie 2023

Dalie bajeczne
Judaszowcow juz masz ile ? Chyba kolekcja niezła

Gruszka_na_w... 12:46, 01 sie 2023

Piękna kolekcja dalii. Kwiaty prezentują się uroczo.
Judaszowce to prawdziwe rarytasy. Ich urodę z pewnością należycie wyeksponujesz.
Magleskę i Monię podziwiam za logistyczne ogarnięcie ich wyprawy. Z ciekawością czekam na fotorelację.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
April 12:48, 01 sie 2023

Muszę porobić fotki bo cudnie kwitnie też Creme do Cassis.

Judaszowców już mam 7
Forest Pansy jeszcze nie posadzony
Ruby Falls
Golden Falls
Rising Sun (nie Sunrise, tak mi nie pasowało
Vanila Twist
i teraz
Eternal Flame
Carolina Sweetheart

Marzy mi się Alley Cat

Haniu, też je podziwiam że tak się umiały trzymać harmonogramu a nawet wygospodarowały czas na ogród Kasi
Makao 13:11, 01 sie 2023

Judaszowce maluchy ale super. Będą musiały się wykazać
Kolekcja świetna. Jak mój judaszowiec przetrwa do myślę że dokupie sobie jeszcze jakiegoś.
TAR 13:55, 01 sie 2023

Makao napisał(a)
Kolekcja świetna. Jak mój judaszowiec przetrwa do myślę że dokupie sobie jeszcze jakiegoś.

te male wbrew pozorom sa lepsze, szybko sie przyjmuja i w sezon doganiaja te podpedzone w szkolkach, za to sa lepiej zahartowane od malego w ogrodzie.
TAR 13:57, 01 sie 2023

April napisał(a)
Muszę porobić fotki bo cudnie kwitnie też Creme do Cassis.

Judaszowców już mam 7
Forest Pansy jeszcze nie posadzony
Ruby Falls
Golden Falls
Sunrise
Vanila Twist
i teraz
Eternal Flame
Carolina Sweetheart

Marzy mi się Alley Cat

Haniu, też je podziwiam że tak się umiały trzymać harmonogramu a nawet wygospodarowały czas na ogród Kasi

hmm teraz mam 5 a dojada jeszcze 3 i tez mi sie marzy Caroline Sweetheart. A Ty nie masz Risinga i Merlota?

antracyt 14:03, 01 sie 2023

Przeglądałam forum cichaczem, ale musiałam się zalogować żeby dalie pochwalić i kolekcję judaszowców też
antracyt 14:11, 01 sie 2023

April napisał(a)

Jeśli ktoś ma chęć po sobotnim spotkaniu u Danusi zajrzeć też do mnie to serdecznie zapraszam

Ja Ciebie na pewno kiedyś nawiedzę, niestety nie w tą sobotę. W głowie mam plan na podobny do Magdy maraton, chociaż niewiadomo kiedy się uda i czy Dziewczyny mnie do siebie wpuszczą
April 14:12, 01 sie 2023

Makao napisał(a)

Wolę małe, one błyskawicznie rosną. Szkoda kasy na duże choć i takie kupowałam bo mnie chcica dopadła
April 14:13, 01 sie 2023

TAR napisał(a)

te male wbrew pozorom sa lepsze, szybko sie przyjmuja i w sezon doganiaja te podpedzone w szkolkach, za to sa lepiej zahartowane od malego w ogrodzie.

dokładnie tak