Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

anuska2507 19:19, 09 sie 2023

April, pięknie jest u Ciebie, to na pewno nie jest magia fotografii Bardzo podoba mi się Twój leśny ogród.
Dołączam do podziwiających ogrom Twojej pracy. Sama też mam ogród na piasku (niestety bez własnego lasu - ten mam tylko za płotem), więc wiem, ile pracy kosztuje przygotowanie każdego kawałka. Obornik trzeba zwozić do ogrodu tonami. U Ciebie widać, że warto
Monia81 19:48, 09 sie 2023

April napisał(a)

Mój eMuś nawet dziś pojechał na Śląsk, niestety służbowo. Ale już mu zapowiedziałam, że kiedyś mnie u Was zostawi i niech sobie jedzie dalej pracować a ja będę przez ten czas zwiedzać Wasze włości

Zapraszamy
Mary 22:38, 09 sie 2023

Kasya napisał(a)

Czy mowa o Ani Makao ??

Cudownie będzie spotkać Anię ponownie i w końcu obejrzeć ogród Joli.
Masz rację Kasiu to dwa cuda a nie jedno.
Magara 23:56, 09 sie 2023

Jola, dzięki za info nt. białego rdesta Nie miałam pojęcia, że białe istnieją
P.S. Podium jest szerokie, zmieścimy się obie jakby co
Makao 07:00, 10 sie 2023

Mary napisał(a)

Cudownie będzie spotkać Anię ponownie i w końcu obejrzeć ogród Joli.
Masz rację Kasiu to dwa cuda a nie jedno.

Ja pierdykam ale mi się oberwało po twarzy komplementem...się zarumieniłam ale nie wiem czy urodą dorównam ogrodowi April
Muszę się upiększyć trochę na tego 19Tego. Na którą będziesz? Ja muszę po drodze do szkółki zjechać ale to chwila i już.
Nie mogę doczekać się ponownego spotkania z Tobą. Ostatni raz widziałyśmy się na zjeździe w Pęchcinie lata temu
April 07:30, 10 sie 2023

Mary napisał(a)

O. Super! To może mi się w końcu uda zobaczyć to cudo. Przywiozę tawulce.

Nie no, do cuda to mojemu ogrodowi daleko, choć przyznam że jest klimatyczny
April 07:32, 10 sie 2023

UrsaMaior napisał(a)
U mnie Guacamole pożarta

U ciebie wszystko pożarte, nikt nie ma takich pyszności w ogrodzie wokół ciebie to się schodzą ślimory na stołówkę. Musisz zacząć sadzić coś "na straty" co uwielbiają, żeby odciągać je od innych roślin. U mnie dalie najbardziej przyciągają.
April 07:32, 10 sie 2023

Kasya napisał(a)

Czy mowa o Ani Makao ??

dobre
April 07:36, 10 sie 2023

anuska2507 napisał(a)
April, pięknie jest u Ciebie, to na pewno nie jest magia fotografii Bardzo podoba mi się Twój leśny ogród.
Dołączam do podziwiających ogrom Twojej pracy. Sama też mam ogród na piasku (niestety bez własnego lasu - ten mam tylko za płotem), więc wiem, ile pracy kosztuje przygotowanie każdego kawałka. Obornik trzeba zwozić do ogrodu tonami. U Ciebie widać, że warto

Aniu, bardzo dziękuję. Klimacik z pewnością jest. Choć ja nie umiem mieć tak wymuskanych rabat jak niektóre dziewczyny. W lesie to niemal nierealne. Choć nad pewnymi aspektami mogłabym jeszcze popracować
Piasek na działce to nie jest jeszcze najgorsza opcja. Pomyśl, gdybyś musiała kopać w kamienistej glinie? tym się pocieszam, mogło nam się gorzej trafić. Choć przyznam, że jest to w naszym przypadku dość drogie hobby ze względu na konieczną wymianę podłoża
April 07:36, 10 sie 2023

Monia81 napisał(a)

Zapraszamy