Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

Makao 09:50, 10 sie 2023

Mary napisał(a)

Jola napisała tylko datę. Jesteście umówione jakoś po południu?

Jeszcze nie ustalałyśmy godziny. Wiem tylko o której będzie Agatorek
April 11:12, 10 sie 2023

Słuchajcie, no nie wiem jeszcze na którą godzinę. Nikt nic konkretnego nie proponował. Może tak od 12.00? Kto o której może... No bramy nie zamknę i nie powiem że "już się zaczęło" Choć pewnie niezły teatr z tego będzie
Mary 12:20, 10 sie 2023

Od 12 mi pasuje.
Liczę na zwiedzanie z przewodnikiem.
Joku 12:29, 10 sie 2023

Wypada mi się przywitać oficjalnie bo spotykamy się w gościnie w innych ogrodach. Podczytuje na bieżąco twój wątek, podziwiam ogród i piękne leśne nasadzenia. Czasem trudno mi nadążyć bo u ciebie chyba największy ruch na forum. Może jeszcze u Sylwii i Hani Gruszki podobny tłok wśród wątków do których zaglądam. Dziękuję za cenne rady, jak np. ta o przycinaniu róży Reine de Violettes. Pewnie nie pamiętasz.
Alija 14:18, 10 sie 2023

Jolu, bardzo się cieszę, że Madzia i Iwonka zrobiły tyle zdjęć z Twojego ogrodu, wspaniale się je oglądało. To ogromna przyjemność tak sobie "pospacerować", przynajmniej na ekranie
Pozdrawiam i życzę miłego spotkania, fotorelację poproszę.
April 14:27, 10 sie 2023

Mary napisał(a)
Od 12 mi pasuje.
Liczę na zwiedzanie z przewodnikiem.

Muszę zatem jakiegoś wynająć
April 14:32, 10 sie 2023

Joku napisał(a)
Wypada mi się przywitać oficjalnie bo spotykamy się w gościnie w innych ogrodach. Podczytuje na bieżąco twój wątek, podziwiam ogród i piękne leśne nasadzenia. Czasem trudno mi nadążyć bo u ciebie chyba największy ruch na forum. Może jeszcze u Sylwii i Hani Gruszki podobny tłok wśród wątków do których zaglądam. Dziękuję za cenne rady, jak np. ta o przycinaniu róży Reine de Violettes. Pewnie nie pamiętasz.

Oficjalnie witam zatem
Ja twój ogród mam w obserwowanych od dawna, czasem chyba coś tam skrobnęłam, ale ciężko mi pisać nawet w swoim. Nie nadążam. Mam plany na emeryturę ale to jeszcze ciut brakuje
Dziękuję za komplementy. Zdecydowanie do Hani czy Sylwii tempa to mi daleko. Działam zrywami, jak mam chwilkę.
Pamiętam co pisałam o Reine des Violettes, żeby ją nożycami szpalerowymi traktować. Zgadza się?
April 14:33, 10 sie 2023

Alija napisał(a)
Jolu, bardzo się cieszę, że Madzia i Iwonka zrobiły tyle zdjęć z Twojego ogrodu, wspaniale się je oglądało. To ogromna przyjemność tak sobie "pospacerować", przynajmniej na ekranie
Pozdrawiam i życzę miłego spotkania, fotorelację poproszę.

Alicjo, ja też się cieszę, ja nie musiałam No i moje zdjęcia takie ładne nie wychodzą. Poza tym inne spojrzenie bywa odświeżające

Chociaż pochwalę się. Taka dalia mi rozkwitła. Ma 150 cm wysokości i bajeczny, aksamitny kolor, nie do złapania telefonem
Holy Hill

Tu wyszła za czerwona. Ona jest w kolorze ciemnego wina. Oby mi przetrwała zimę
Kasya 14:50, 10 sie 2023

April napisał(a)

Alicjo, ja też się cieszę, ja nie musiałam No i moje zdjęcia takie ładne nie wychodzą. Poza tym inne spojrzenie bywa odświeżające

Chociaż pochwalę się. Taka dalia mi rozkwitła. Ma 150 cm wysokości i bajeczny, aksamitny kolor, nie do złapania telefonem
Holy Hill

Tu wyszła za czerwona. Ona jest w kolorze ciemnego wina. Oby mi przetrwała zimę

Faktycznie piekna, budowa kwiatu imponująca
Ja od lat mam 1 szt, zimuje ją w donicy w której rosnie
Ale taki zwyklak z niej
Makao 16:23, 10 sie 2023

Mi też pasuje 12:00