Aga byłaś? Jak nie to koniecznie się wybierz. Ja najbardziej lubię część najstarszą, cienistą z niesamowitymi ciekawostkami. Mój klon mercedes, który powinien mieć metr, tam osiąga niemal trzy
Gosia, ja staram się raz w roku pojechać. Odległość ode mnie jeszcze znośna. I choć traw już nie kupuję, poza jakimiś pojedynczymi sztukami, to lubię tam po prostu połazić
Te cieniste zakątki to moje ulubione, może dlatego mocniej się przyłożyłam do fotek
Więcej bałaganu robi mi mój małż - no pod tym zdaniem się podpisuję wszystkimi czterema kończynami U mnie to samo i nie widzę szans na zmianę. Zwierzaka można wytresować. Mężatego zwierzaka już nie bardzo
Tak, ta hortensja jest świetna. Już kiedyś się do niej przymierzałam ale jak zobaczyłam na żywo to zapałałam ogromną żądzą posiadania
Brawo Aga za szybkie działanie Dzięki twojej czujności już niedługo Ice Dragon będzie u mnie. Choć ciągle nie postanowiłam co do miejscówki
Zakupy poczyniłaś naprawdę imponujące A ja chciałam z nimi czekać do przyszłego roku. Mogłam się nie doczekać