Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Basieksp 09:48, 07 wrz 2026

Dokładnie tak, hobby musi sprawiać przyjemność A takie przeróbki, planowanie, jak ja to lubię Lubię jak w ogrodzie coś się dzieje, i ta satysfakcja jak skończy się jakąś rabatę Sama pielęgnacja, na dłuższą metę mnie trochę nudzi. Chociaż czasami tak sobie myślę, że już wystarczy, odpoczywam, tylko pielęgnacja, no nie da się
ajka 17:03, 07 wrz 2026

Basieksp napisał(a)
Na Pomorzu hortki też się kładą U mnie anabelki, wyglądają beznadziejnie w tym roku. Ale tylko anabelki. Czytam, może ta ilość słońca ma znaczenie, bo te moje po południu mają półcień, a one lubią trochę więcej słońca, niż inne hortensje, tak myślę? Za to dębolistna ma jeden mizerny kwiatek w tym roku, ale tym się nie przejmuję, bo i tak czekam na jej przebarwienia liści

A ja nawet nie przepadam za kwiatami hortensji debolistnej. Uwielbiam ją głównie za jej liście pięknie przebarwiające się jesienią.