Nooo . Sporo jeszcze w pąkach i nie mogę sie zdecydować czy to dobrze, bo w ogrodzie tulipany będą dłużej, czy niedobrze, bo w większej liczbie robiłyby większe wrażenie .
No masz Wywrotowości nie zauważam, ale nadzieję żeby mieć u siebie tulipany - tak Już byłam gotowa z nich całkiem zrezygnować, ale pokazujecie te EE, chwalicie, a Ty jeszcze mówisz, że liście można wycinać Tulipan marzenie Już sobie zapisałam w notatkach na jesień One w biedrze są? Nie wiem czemu nie zwróciłam na nie nigdy uwagi, może żółte na obrazku były???
Tulipany super, piękne kolorki
Że nie kwitną wszystkie na raz to chyba nie tak źle wydłuży się kwitnienie
Ja konkuruję o palmę pierwszeństwa w kwestii nie posadzonych cebul. Mam całe pudło, kilkudziesięciu kamasji, które wykopałam w zeszłym roku i których jeszcze nie posadziłam
Judith pokazuj do znudzenia tulipanki bo piękne są. Jak tak na nie patrzę to stwierdzam że u mnie bardzo mało kolorowo. Chyba na Jesień kupię cebulki żółtych tulipanów. Mam wrażenie że żółty na wiosnę dodaje energii!
April, konkurować możesz, ale zwycięstwo nie wiadomo komu sie należy - ja nawet nie mam pojęcia od jak dawna te moje leżały w domku .
O! I to mi przypomina, ze czas posadzić mieczyki zakupione w tym roku!
EE są białe (bardzo leciutki krem) wiec nie mogły być na obrazku żółte. I nie były, choć żółte urosły... Niemal wszystkie EE z B. są jakieś oszukane, dosłownie kilka sztuk jest białych... .
Ale - jeśli bedą kwitły co roku - wybaczę .