Dziękuje, że uznałyście mnie za zabawną jakiś sukces jest...... bo ja i sernik na zimno spapram.....dzisiejszej zupy to i pies się nie czepił.. Boziu dlaczego jestem takim antytalentem kulinarnym....
Pocieszam się że nie mozna mieć wszystkich zalet i za to jak mi smakuje jak toś ugotuje..zjem wszystko Znajmi jak nie mogą sie doprosić bym ich odwiedziła, to zawsze mówią że coś dobrego ugotowali lub upieki .....
A to tiramisu z kawką i alkoholem.....hmmmmmm trzeba pomyslec o kierowcy...tylko ja jako pasażer to nadaję sie tylko do zakneblowania..... I cytując mojego synusia...taśmą zbrojoną, bo nawet super gorillę przegryzę
toż to piękny portret malowany moim pasażerem możesz być, bo talent masz, będziesz gadać, gadać, gadac....a ja jechać, jechać
Dziękuje, że uznałyście mnie za zabawną jakiś sukces jest...... bo ja i sernik na zimno spapram.....dzisiejszej zupy to i pies się nie czepił.. Boziu dlaczego jestem takim antytalentem kulinarnym....
Pocieszam się że nie mozna mieć wszystkich zalet i za to jak mi smakuje jak toś ugotuje..zjem wszystko Znajmi jak nie mogą sie doprosić bym ich odwiedziła, to zawsze mówią że coś dobrego ugotowali lub upieki .....
A to tiramisu z kawką i alkoholem.....hmmmmmm trzeba pomyslec o kierowcy...tylko ja jako pasażer to nadaję sie tylko do zakneblowania..... I cytując mojego synusia...taśmą zbrojoną, bo nawet super gorillę przegryzę
W najgorszym razie zapakuję Ci i zjesz w domu ale moze trafi Ci się jakis kierowca który nie lubi tiramisu.
Im bardziej zawiedzie ogród tym bardziej ja się musze zaopatrzyc w inne atrakcje, a jesli ogród nie zawiedzie to innych atrakcji prosze się nie spodziewac.
Witaj Bożenko Czarodziejko, miałam ciężki tydzień, ale udało mi się rozwiązać pewne problematyczne sprawy. Czyżby to za pomocą Twojej czarodziejskiej różdżki?
Co do Ani, może zabrać się ze mną. Od kiedy mieszkam na wsi, nie piję alkoholu na imprezach, bo nie mam się jak dostać do domu i na dodatek rozwożę jeszcze pijące koleżanki. Kończy się ten koszmarny luty i w przyszłym tygodniu urządzam imprezę u siebie, więc nadrobię zaległości.
Pozdrawiam