Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Bogdzia 21:56, 25 lut 2012

ircia napisał(a)

Mam nadzieję że większosc zakwitnie a ciasto pewnie się i tak nie uda ale z tym mniejszy problem bo można kupic.

Bogdziu,myślę, że ciasto nie będzie celem ani punktem kulminacyjnym wyprawy

No juz nie wiem Irciu bo jak zawiodą rododendrony i jeszcze ciasto by się nie udało to juz tylko naturalny las za płotem by pozostał do podziwiania.

Hahaha, Bogdziu, wrzucam Cie do jednego wspólnego worka razem z Irenką i Anią.
A to ze względu na poczucie humoru, które wszystkie macie w sobie w niesamowitej ilości

To mnie bardzo nobilituje.
Bogdzia 21:58, 25 lut 2012

irena_milek napisał(a)

Mam nadzieję że większosc zakwitnie a ciasto pewnie się i tak nie uda ale z tym mniejszy problem bo można kupic.

Bogdziu,myślę, że ciasto nie będzie celem ani punktem kulminacyjnym wyprawy

No juz nie wiem Irciu bo jak zawiodą rododendrony i jeszcze ciasto by się nie udało to juz tylko naturalny las za płotem by pozostał do podziwiania.

przy okazji wizyty u ciebie, ten rezerwat też chciałam zobaczyć,na którejś stronce u ciebie widziałam piekne zdjęcia

Las czyli rezerwat na razie stoi na swoim miejscu i mam nadzieje że w maju tez będzie stał.
Milka 22:00, 25 lut 2012

asc napisał(a)
Dziękuje, że uznałyście mnie za zabawną jakiś sukces jest...... bo ja i sernik na zimno spapram.....dzisiejszej zupy to i pies się nie czepił.. Boziu dlaczego jestem takim antytalentem kulinarnym....
Pocieszam się że nie mozna mieć wszystkich zalet i za to jak mi smakuje jak toś ugotuje..zjem wszystko Znajmi jak nie mogą sie doprosić bym ich odwiedziła, to zawsze mówią że coś dobrego ugotowali lub upieki .....
A to tiramisu z kawką i alkoholem.....hmmmmmm trzeba pomyslec o kierowcy...tylko ja jako pasażer to nadaję sie tylko do zakneblowania..... I cytując mojego synusia...taśmą zbrojoną, bo nawet super gorillę przegryzę

toż to piękny portret malowany moim pasażerem możesz być, bo talent masz, będziesz gadać, gadać, gadac....a ja jechać, jechać
Bogdzia 22:01, 25 lut 2012

asc napisał(a)
Dziękuje, że uznałyście mnie za zabawną jakiś sukces jest...... bo ja i sernik na zimno spapram.....dzisiejszej zupy to i pies się nie czepił.. Boziu dlaczego jestem takim antytalentem kulinarnym....
Pocieszam się że nie mozna mieć wszystkich zalet i za to jak mi smakuje jak toś ugotuje..zjem wszystko Znajmi jak nie mogą sie doprosić bym ich odwiedziła, to zawsze mówią że coś dobrego ugotowali lub upieki .....
A to tiramisu z kawką i alkoholem.....hmmmmmm trzeba pomyslec o kierowcy...tylko ja jako pasażer to nadaję sie tylko do zakneblowania..... I cytując mojego synusia...taśmą zbrojoną, bo nawet super gorillę przegryzę

W najgorszym razie zapakuję Ci i zjesz w domu ale moze trafi Ci się jakis kierowca który nie lubi tiramisu.
Bogdzia 22:04, 25 lut 2012

Joanka napisał(a)
Bogdzia to na haju będziemy zwiedzać? hihihihihi

Im bardziej zawiedzie ogród tym bardziej ja się musze zaopatrzyc w inne atrakcje, a jesli ogród nie zawiedzie to innych atrakcji prosze się nie spodziewac.
Gabriela 22:08, 25 lut 2012

Nieeee, no ja się umawiałam na ogród i tiramisu razem.... A tu takie rozczarownie .
Milka 22:08, 25 lut 2012

no to niech las stoi i czeka a atrakcje jak nie te to inne będą; tiramisu jednak brzmi obiecująco
Bogdzia 22:12, 25 lut 2012

Gabriela napisał(a)
Nieeee, no ja się umawiałam na ogród i tiramisu razem.... A tu takie rozczarownie .

Tiramisu będzie na 100% ( obiecałam i jestem bardzo słowna) a tu o alkoholu była mowa.
Bogdzia 22:14, 25 lut 2012

irena_milek napisał(a)
no to niech las stoi i czeka a atrakcje jak nie te to inne będą; tiramisu jednak brzmi obiecująco

Irenko Tobie moge obiecac i las i tiramisu, choc lasy ostatnio wycinaja ale do maja bedę pilnowac dla Ciebie.
aldonaz 22:18, 25 lut 2012

Witaj Bożenko Czarodziejko, miałam ciężki tydzień, ale udało mi się rozwiązać pewne problematyczne sprawy. Czyżby to za pomocą Twojej czarodziejskiej różdżki?
Co do Ani, może zabrać się ze mną. Od kiedy mieszkam na wsi, nie piję alkoholu na imprezach, bo nie mam się jak dostać do domu i na dodatek rozwożę jeszcze pijące koleżanki. Kończy się ten koszmarny luty i w przyszłym tygodniu urządzam imprezę u siebie, więc nadrobię zaległości.
Pozdrawiam