Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Mala_Mi 22:21, 25 lut 2012

Bogdzia napisał(a)

no to niech las stoi i czeka a atrakcje jak nie te to inne będą; tiramisu jednak brzmi obiecująco

Irenko Tobie moge obiecac i las i tiramisu, choc lasy ostatnio wycinaja ale do maja bedę pilnowac dla Ciebie.

A po odpowiedniej dawce tiramisu z dodatkami i coś tam wyczytałam o haju....to i do rh nie dojdziemy...wiec do lasu tym bardziej

Wniosek prosty..jak umarzły rh...to do tiramisu dużo alkoholu. - szukam kierowcy i wiadro nerwosolu dla uspokojenia...jak nie umarzną..to tiramisu tylko z kawą i moge jechać sama jako kierowca

Milka 22:24, 25 lut 2012

asc napisał(a)

no to niech las stoi i czeka a atrakcje jak nie te to inne będą; tiramisu jednak brzmi obiecująco

Irenko Tobie moge obiecac i las i tiramisu, choc lasy ostatnio wycinaja ale do maja bedę pilnowac dla Ciebie.

A po odpowiedniej dawce tiramisu z dodatkami i coś tam wyczytałam o haju....to i do rh nie dojdziemy...wiec do lasu tym bardziej

Wniosek prosty..jak umarzły rh...to do tiramisu dużo alkoholu. - szukam kierowcy i wiadro nerwosolu dla uspokojenia...jak nie umarzną..to tiramisu tylko z kawą i moge jechać sama jako kierowca

dzięki pilnuj Ania kierowca ze mnie niezły, ty masz gadać, a ja od gadania będę jak na haju
Mala_Mi 22:24, 25 lut 2012

irena_milek napisał(a)

Dziękuje, że uznałyście mnie za zabawną jakiś sukces jest...... bo ja i sernik na zimno spapram.....dzisiejszej zupy to i pies się nie czepił.. Boziu dlaczego jestem takim antytalentem kulinarnym....
Pocieszam się że nie mozna mieć wszystkich zalet i za to jak mi smakuje jak toś ugotuje..zjem wszystko Znajmi jak nie mogą sie doprosić bym ich odwiedziła, to zawsze mówią że coś dobrego ugotowali lub upieki .....
A to tiramisu z kawką i alkoholem.....hmmmmmm trzeba pomyslec o kierowcy...tylko ja jako pasażer to nadaję sie tylko do zakneblowania..... I cytując mojego synusia...taśmą zbrojoną, bo nawet super gorillę przegryzę

toż to piękny portret malowany moim pasażerem możesz być, bo talent masz, będziesz gadać, gadać, gadac....a ja jechać, jechać

Jak ty masz jechać, to ja poprosze o tę taśmę na usta i na ręce...... inaczej nigdzie ze mną nie dojedziesz..... ja jako pasażer to panikara i zrzęda Jako kierowca - radia nie trzeba..... Mam wtedy coś wspólnego z teściową i drzwiami od poloneza lub starego fiata.... Jak się nie trzasnie , to się nie zamknę
Bogdzia 22:29, 25 lut 2012

asc napisał(a)

Tiramisu musi byc z alkoholem a jak nie będzie rh to trzeba się bedzie wspomóc dodatkową porcja .
Mala_Mi 22:34, 25 lut 2012

Ot... i jak siądą wszyscy to da się wymyślić jakieś wyjście z każdej sytuacji..... w grupie siła (czyt. w kupie siła)....grupy (czyt. kupy) nikt nie ruszy
Milka 22:38, 25 lut 2012

asc napisał(a)

Dziękuje, że uznałyście mnie za zabawną jakiś sukces jest...... bo ja i sernik na zimno spapram.....dzisiejszej zupy to i pies się nie czepił.. Boziu dlaczego jestem takim antytalentem kulinarnym....
Pocieszam się że nie mozna mieć wszystkich zalet i za to jak mi smakuje jak toś ugotuje..zjem wszystko Znajmi jak nie mogą sie doprosić bym ich odwiedziła, to zawsze mówią że coś dobrego ugotowali lub upieki .....
A to tiramisu z kawką i alkoholem.....hmmmmmm trzeba pomyslec o kierowcy...tylko ja jako pasażer to nadaję sie tylko do zakneblowania..... I cytując mojego synusia...taśmą zbrojoną, bo nawet super gorillę przegryzę

toż to piękny portret malowany moim pasażerem możesz być, bo talent masz, będziesz gadać, gadać, gadac....a ja jechać, jechać

Jak ty masz jechać, to ja poprosze o tę taśmę na usta i na ręce...... inaczej nigdzie ze mną nie dojedziesz..... ja jako pasażer to panikara i zrzęda Jako kierowca - radia nie trzeba..... Mam wtedy coś wspólnego z teściową i drzwiami od poloneza lub starego fiata.... Jak się nie trzasnie , to się nie zamknę

patrz, tego chyba trzasła i...
Bogdzia 22:40, 25 lut 2012

aldonaz napisał(a)
Witaj Bożenko Czarodziejko, miałam ciężki tydzień, ale udało mi się rozwiązać pewne problematyczne sprawy. Czyżby to za pomocą Twojej czarodziejskiej różdżki?
Co do Ani, może zabrać się ze mną. Od kiedy mieszkam na wsi, nie piję alkoholu na imprezach, bo nie mam się jak dostać do domu i na dodatek rozwożę jeszcze pijące koleżanki. Kończy się ten koszmarny luty i w przyszłym tygodniu urządzam imprezę u siebie, więc nadrobię zaległości.
Pozdrawiam

Aldonko bardzo się cieszę bo wyglądasz na bardzo sympatyczną osobe i problemy niech Cię omijają. Bardzo Ci tego życzę. My dziś tak o alkoholu bo mam handre po wizycie w ogrodzie no i rozważamy zastępcze rozrywki gdyby nie było co ogladac w maju ale to bardziej w zartach niz na serio. Ja też wogóle nie piję a pogadac sobie lubie. No alkohol bedzie na pewno w tiramisu a czy jeszcze ktoś bedzie miał na niego ochote to nie wiem bo przecież dopiero mamy się poznac a o duzych ilościach nie ma mowy bo nie lubie tego.Wiecej tu zartów niż prawdziwych planów. Ania pewno przyjedzie swoim samochodem , choc na pewno Twoja propozycję przeczyta i może z niej skorzysta- trudno mi powiedziec. Baw się dobrze z Twoimi przyjaciółmi juz bez żadnych trosk.
Bogdzia 22:44, 25 lut 2012

Ania daj juz spokój bo wszyscy pomyślą że tu nie wiadomo co się szykuje a ja wiem że Ty tak jak ja na bakier z piciem jesteś i na gadaniu sie kończy.Ale teraz niektórzy będa rozczarowani ale nie Ci co brali udział w dyskusji .....
Milka 22:45, 25 lut 2012

asc napisał(a)
Ot... i jak siądą wszyscy to da się wymyślić jakieś wyjście z każdej sytuacji..... w grupie siła (czyt. w kupie siła)....grupy (czyt. kupy) nikt nie ruszy

tak, o tym to juz starożytni pisali, w grupie siła
Bogdzia 22:49, 25 lut 2012

irena_milek napisał(a)

tak, o tym to juz starożytni pisali, w grupie siła

Na dzis koniec działań w grupie bo ja ide spac a jutro bedę wieczorem bo mam wnuczki no i moze trochę rano jak się wyrobię. Miłej nocy Wszystkim życzę.