Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Bogdzia 19:43, 25 lut 2012

EPODLAS napisał(a)
A mnie zainteresowało, jak te powojniki pną się po sosnach. Jak owijają się ich ogonki? A może są jakieś specjalne odmiany do spinania po pniach. Moje jedyne duże drzewo klon oplata bluszcz, a może by było fajne puścić jeszcze powojnik, chociaż warunki są tam ciężkie. Myślę, żeby to fajnie wyglądało.

Bożenko jakos nie widziałam Twojego wpisu , przepraszam. Ja nie mam powojników na drzewach to Irenka tak ma.
Mala_Mi 20:29, 25 lut 2012

Bogdzia napisał(a)

I tym optymistycznym akcentem, że inni mają gorzej.... nabierajmy zapału do prac ogrodowych......... ja czekam na cieplej Nic ogrodowi się nie stanie jak zacznę później
Na pociesznie będę dla Ciebie coś mieć, malutkiego...ale to niespodzianka

Aniu bardzo proszę nic dla mnie nie miej bo to będzie dla mnie bardzo krempujące. Bardzo Cie proszę, chyba że ze swojego ogródka jakąs rozrosniętą roslinke.

Z ogródka I nie wymarza
Bogdzia 20:37, 25 lut 2012

To dobrze.Ja Ci obiecałam liliowce i pamietam o tym.
Richie 20:41, 25 lut 2012

Bogdzia b.Ci współczuję bo wiem co czujesz, może nie będzie tak żle. Sam kiedyś to przerabiałem z klonami palmowymi kiedy przemarzły a innym razem chorowały i nie udało się ich uratować a miały po kilka lat. Wiesz, że są sukcesy i niepowodzenia i musimy sobie z tym radzić bo ryzyko jest wkalkulowane w nasze hobby. Pozdrawiam
Milka 20:50, 25 lut 2012

Ja też ci współczuję, ale może jeszcze nie będzie tak źle; u mnie było tragicznie i jakoś się pozbierałam, a kosztowało mnie to dużo zdrowia, nerwów, pracy, a o pieniądzach nie wspomnę
trzymaj się i tak nasadzę rh
an_tre 20:53, 25 lut 2012

Bożenko wpadłam się przywitać, na razie ogarnęłam tylko część stron, a u Ciebie jak zawsze dużo i ciekawie, więc więcej czasu muszę rezerwować na odwiedziny u Ciebie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 20:55, 25 lut 2012

Richie napisał(a)
Bogdzia b.Ci współczuję bo wiem co czujesz, może nie będzie tak żle. Sam kiedyś to przerabiałem z klonami palmowymi kiedy przemarzły a innym razem chorowały i nie udało się ich uratować a miały po kilka lat. Wiesz, że są sukcesy i niepowodzenia i musimy sobie z tym radzić bo ryzyko jest wkalkulowane w nasze hobby. Pozdrawiam

Ja bym się tak nie denerwowała gdyby się to stało w innym roku a nie w tym gdy spodziewam się gosci, ale to jest tak jak pisałam jak mają byc goście to ciasto się nie uda. Moze jednak i tak będzie fajnie.Dzięki Rysiu za odwiedziny. A ja myslałam ze w Twoim idealnym ogrodzie nic złego się nie działo bo jeszcze do tego Tarnów od jakiegos czasu ma wyższe temperatury niż Wrocław, chyba najwyższe w Polsce.
Bogdzia 20:56, 25 lut 2012

andziulka napisał(a)
Tak samo mysle, jak Ania mogło być gorzej. Nie przejmuj się Bozenko ja jutro zrobię rekonesans i czuję, że nie będę rozczarowana. Nastawiam sie, że dużo będzie szkód przez mróz

Obyś się nie zdenerwowała.
Mala_Mi 20:57, 25 lut 2012

Jak widać najlepszemu kucharzowi też wyjdzie czasami zakalec
Milka 20:58, 25 lut 2012

i tu cię popieram