Bogdziu.... to już na pewno wiosna...... śliczne bazie
Bardzo się cieszę, bo co by nie mówic to już nic jej na długo nie zatrzyma.Ziemia jeszcze nie rozmarzła a bazie już się rozwijają.
Ja już nie mogę się doczekać....tym bardziej, że przez ogrodowisko narodziło się w mojej głowie sporo nowych pomysłów
A pamietasz Agnieszko ze dużo pomysłów to również ból pleców? Wiem, nie bedziemy myslec o bolących plecach jak nas za chwilę zaleją wiosenne kwiaty. Ciekawe u kogo będzie najwięcej? Mozna sie zgłaszac.
Wiem, wiem, że to ból pleców ale ja w tym sezonie chcę się skupić na uporządkowaniu tego co jest, dodam tylko trochę nowych roślin.... nie mogę na razie zwiększać ilości rabat, bo sobie nie poradzę z pielęgnacją. Obserwuję jednak plany innych i jestem pełna podziwu.... ja chyba nie mam tyle siły.
Irenko bardzo mi miło , jeśli cokolwiek Ci się u mnie podoba. Ja nie lubie byc chwalona i nigdy nie robie nic ,,pod publiczkę" wiec jesli komus podoba się to co mnie ( bo przeciez tak tworzyłam ogród) to się cieszę chociaz na Ogrodowisku wiele ogrodów mi się podoba i kazdy ma cos czym można się zachwycic. U Ciebie tez oczywiscie sa piękne rosliny i cudowne poidełko które ciagle siedzi mi w głowie i masz pieknie a juz bardzo pieknie jesli porównac z ogrodami sąsiadów.
Agnieszko ja tez się zastanawiam skad ludzie maja tyle siły, ale jak pomysle jak dziesięc lat temu sama zasuwałam to i przestaję się dziwic. Młodzi ludzie szybko się regeneruja i oczywiście dużo mogą, a im człowiek starszy to niestety gorzej . Ja mysle ze ten ogród założyłam w ostatniej chwili, dzis juz bym tego nie zrobiła.
Agnieszko ja tez się zastanawiam skad ludzie maja tyle siły, ale jak pomysle jak dziesięc lat temu sama zasuwałam to i przestaję się dziwic. Młodzi ludzie szybko się regeneruja i oczywiście dużo mogą, a im człowiek starszy to niestety gorzej . Ja mysle ze ten ogród założyłam w ostatniej chwili, dzis juz bym tego nie zrobiła.
Ja po tych paru latach staram się patrzeć racjonalnie, wolę mniej zaplanować niż mieć później zawód z powodu niezrealizowania. Przez 5 ostatnich lat miałam dodatkowo studia , w czerwcu zaczęliśmy budowę a od października chce jeszcze zrobić jedną podyplomówkę..... to znowu zabierze mi trochę czasu.... dlatego zbyt dużo nie planuję
Ja po tych paru latach staram się patrzeć racjonalnie, wolę mniej zaplanować niż mieć później zawód z powodu niezrealizowania. Przez 5 ostatnich lat miałam dodatkowo studia , w czerwcu zaczęliśmy budowę a od października chce jeszcze zrobić jedną podyplomówkę..... to znowu zabierze mi trochę czasu.... dlatego zbyt dużo nie planuję
Dziewczyno ! Jeszcze piszesz ze dużo nie planujesz, ja dziekuje jak to nie jest dużo.