Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Mala_Mi 19:21, 26 lut 2012

Bogdzia 19:21, 26 lut 2012

ircia napisał(a)
Bogdziu, dziękuję za piękne obrazki wiosny, ale mimo wszystko najbardziej podoba mi się twoje jeziorko pokryte lodem

Irciu a co Ci się w nim podoba bo mnie chyba tylko to że ryby już sie pokazuja w przeręblach, ale ten lód wcale mi się nie podoba.
an_tre 19:21, 26 lut 2012

Bogdzia napisał(a)

To ogłaszam POCZATEK WIOSY, sami zobaczcie

Bożenko to nieodwołalnie ogłaszasz wiosnę !!! super
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
AgnieszkaBK 19:23, 26 lut 2012

Bogdzia napisał(a)

Bogdziu.... to już na pewno wiosna...... śliczne bazie

Bardzo się cieszę, bo co by nie mówic to już nic jej na długo nie zatrzyma.Ziemia jeszcze nie rozmarzła a bazie już się rozwijają.

Ja już nie mogę się doczekać....tym bardziej, że przez ogrodowisko narodziło się w mojej głowie sporo nowych pomysłów
Bogdzia 19:24, 26 lut 2012

NIEODWOŁALNIE Aniu.Jeszcze tyllko Marzannę by wypadało utopic nie czekajac na kalendarzowy termin wiosny i mielibysmy zimę z głowy.
Bogdzia 19:25, 26 lut 2012

asc napisał(a)

Coś mało sie ucieszyłas z mojej wiosny Aniu.
an_tre 19:27, 26 lut 2012

Bogdzia napisał(a)
NIEODWOŁALNIE Aniu.Jeszcze tyllko Marzannę by wypadało utopic nie czekajac na kalendarzowy termin wiosny i mielibysmy zimę z głowy.
Bożenko tylko Marzanny nie pomyl z Marzenką i już będziemy cieszyć się, ze to tak blisko wiosenka
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 19:28, 26 lut 2012

AgnieszkaBK napisał(a)

Bogdziu.... to już na pewno wiosna...... śliczne bazie

Bardzo się cieszę, bo co by nie mówic to już nic jej na długo nie zatrzyma.Ziemia jeszcze nie rozmarzła a bazie już się rozwijają.

Ja już nie mogę się doczekać....tym bardziej, że przez ogrodowisko narodziło się w mojej głowie sporo nowych pomysłów

A pamietasz Agnieszko ze dużo pomysłów to również ból pleców? Wiem, nie bedziemy myslec o bolących plecach jak nas za chwilę zaleją wiosenne kwiaty. Ciekawe u kogo będzie najwięcej? Mozna sie zgłaszac.
ircia 19:29, 26 lut 2012

Bogdzia napisał(a)

Bogdziu, dziękuję za piękne obrazki wiosny, ale mimo wszystko najbardziej podoba mi się twoje jeziorko pokryte lodem

Irciu a co Ci się w nim podoba bo mnie chyba tylko to że ryby już sie pokazuja w przeręblach, ale ten lód wcale mi się nie podoba.

Bogdziu, podoba mi się to malo powiedziane Ja po prostu oszalałam, kiedy zobaczyłam ten zakatek po raz pierwszy Udało Ci się stworzyć coś, co wygląda naturalnie i tak pięknie komponuje się z Twoim ogrodem
A jak już coś mnie zauroczy, to podoba mi się bez względu na to, o jakiej porze roku tam bywam
Bogdzia 19:32, 26 lut 2012

an_tre napisał(a)

Bożenko tylko Marzanny nie pomyl z Marzenką i już będziemy cieszyć się, ze to tak blisko wiosenka

Dokładnie o tym samym pomyślałam jak pisałam ale wszystkie Marzenki zostawimy w spokoju niech też się cieszą wiosną.