Jesli nie bedzie przymrozków to juz możes zacząc.Mysle że rh to dobry prezent za bukszpana. Dobra jesteś synową że pomagasz tesciowej , pewnie że trzeba pomagac bo sami nie dadzą rady.A i nie tylko o pracę chodzi dużo ważniejsze jest poczucie że mają kogos komu na nich zalezy i kto pomoże.
Marzenko mnie tez nie bardzo się podoba i nigdy nie topiłam ale jak to powiem tak że inni usłysza to jest tak jakby dopełniono tego obrzędu i można juz witac wiosne. I ja właśnie powitałam.
Nie mam umysłu ścisłego .....robiłam pedagogikę...to taki życiowy kierunek.....ale podyplomówkę chcę zrobić z zarządzania zasobami ludzkimi
To bardzo modny kierunek, a czy te Twoje starania sa Ci potrzebne do Twojej pracy?
Trochę tak, ale zdecydowałam się na ten kierunek bardziej ze względu na zainteresowania, zastanawiałam się nad psychologią, ale zdecydowały sprawy finansowe i wybrałam pedagogikę, natomiast podyplomowka będzie związana z moją pracą Jest jeszcze jedna o której myślę, jak dam radę w następnym roku, to rolnictwo ekologiczne i projektowanie terenów zielonych....
Nie mam umysłu ścisłego .....robiłam pedagogikę...to taki życiowy kierunek.....ale podyplomówkę chcę zrobić z zarządzania zasobami ludzkimi
To bardzo modny kierunek, a czy te Twoje starania sa Ci potrzebne do Twojej pracy?
Trochę tak, ale zdecydowałam się na ten kierunek bardziej ze względu na zainteresowania, zastanawiałam się nad psychologią, ale zdecydowały sprawy finansowe i wybrałam pedagogikę, natomiast podyplomowka będzie związana z moją pracą Jest jeszcze jedna o której myślę, jak dam radę w następnym roku, to rolnictwo ekologiczne i projektowanie terenów zielonych....
No podziwiam bardzo ambitne plany a jeszcze do tego budowa.Dużo pracy i obawiam się że i wyrzeczeń Cię czeka bo nie będzie Ci łatwo i juz się nie dziwię że ostrożnie planujesz ogród. Powiem Ci że sama chętnie jeszcze bym poszła na jakies podyplomowe z projektowania ale w moim wieku to juz nie ma sensu bo do niczego nie wykorzystam. Ja zawsze lubiłam się uczyc czegos nowego i nadal lubie ale studia sa dla młodszch.
I w ten oto spsób liczba maniaczek ogródów nie tylko wzrasta, ale dzięki fachowemu przygotowaniu (podyplomowemu) polskie ogrody mają szansę stać się najpiękniejsze w Europie
Bożenko, niekoniecznie dla młodszych, ja idąc na te studia myślałam, że będę "lamusem" a spotkałam tam dużo osób w moim wieku i starszych.....zawiązały się między nami nowe znajomości, przyjaźnie.... ja właśnie uważam, że studia w późniejszym wieku są bardzo fajną sprawą.... pozwalają oderwać się od monotonii życia, szczególnie u kobiet. Większość moich rówieśniczek zamyka swoje życie pomiędzy domem i pracą..... ja nie przeczę, że jest ciężko... ale warto Udało mi się namówić kilka moich znajomych do pójścia na studia i wszystkie mówią to samo.....ciężko, ale warto...dla samej siebie
I w ten oto spsób liczba maniaczek ogródów nie tylko wzrasta, ale dzięki fachowemu przygotowaniu (podyplomowemu) polskie ogrody mają szansę stać się najpiękniejsze w Europie
Fajnie by było gdyby polska słynęła z pięknych ogrodów i może kasa by z tego była bo wszystkie zakłady na łopatki rozłozone to by się przydało cos co da ludziom pracę.A do tego ładnie by było .
Jeszcze nie doleciałam do końca wątku..dużo się dzieje.......
Radość nie była mała tylko szybka..... nadrabiam zaległosci i tylko daje sobie przerwę co jakiś etap by zerknąć do Ogrodowiska...a ja jak zacznę to już nie skończę Chciałam Ci tylko dac znać, że czuwam co się dzieje u Ciebie.... teraz przerwa na kolację...
Bazie są piekne..i na tle ściany lasu wygladają bajecznie..pomijam aspekt, że to oznaka wiosny.... zachwyciłam się widokiem.... dawno nie widziaam baziek.... u mnie ich nie ma, a w okolicy tez nie rosną
Lecę poczytać dalej twój wątek....