Bożenko, przepiękne Twoje krokuski ja mam zdecydowanie za mało, muszę dosadzic na jesieni
ja tez dosadze i jeszcze irysków jak Ania mówi że nie wymarzły u Niej bo u mnie i u mojej siostry niestety wymarzły ale jeszcze raz spróbuję.
Bożenka, u mnie nie wymarzaja moze dlatego, Że ja je przysypane mam zawsze korą..jak i resztę ogrodu ..... i t onei dal bezpieczeństwa rośłin tylko dal mojego bezpeiczeństwa.......
A teraz uciekam dalej moczyć moje patyczaki......dziś dostałam kolejnego Bo stroczyków nigdy dość...tylko parapetów za mało
Bożenko, przepiękne Twoje krokuski ja mam zdecydowanie za mało, muszę dosadzic na jesieni
ja tez dosadze i jeszcze irysków jak Ania mówi że nie wymarzły u Niej bo u mnie i u mojej siostry niestety wymarzły ale jeszcze raz spróbuję.
Bożenka, u mnie nie wymarzaja moze dlatego, Że ja je przysypane mam zawsze korą..jak i resztę ogrodu ..... i t onei dal bezpieczeństwa rośłin tylko dal mojego bezpeiczeństwa.......
A teraz uciekam dalej moczyć moje patyczaki......dziś dostałam kolejnego Bo stroczyków nigdy dość...tylko parapetów za mało
Dobre wzory trzeba naśladowac wiec ja tak zrobię. Mam nadzieję że przetrzymają. Patyczaki też masz sliczne ale tu Cię naśladowac nie będę.
Przed chwią dostałam taki dowcim na emaila....
W związku z babciami , dziadkami i wnukami
jak Ci sie nie podoba to usunę
Poczta głosowa dziadka i baci
Dzień dobry! Obecnie nie mamy możliwości odebrać telefonu. Proszę zostawić wiadomość po sygnale.
- Jeżeli jesteś jednym z naszych dzieci, naciśnij 1
- Jeżeli chcecie by popilnować dzieci, naciśnij 2
- Jeżeli chcesz pożyczyć samochód, naciśnij 3
- Jeżeli chcesz by wam zrobić pranie i wyprasować, naciśnij 4
- Jeżeli chcesz by wnuki spali u nas, naciśnij 5
- Jeżeli chcesz byśmy odebrali dzieci ze szkoły, naciśnij 6
- Jeżeli chcesz byśmy Wam przygotowali i przywieźli niedzielny obiad, naciśnij 7
- Jeżeli chcecie zjeść u nas, naciśnij 8
- Jeżeli potrzebujesz forsy, naciśnij 9
- Jeżeli nas chcecie zaprosić do restauracji na kolację albo do teatru, zacznij gadać, słuchamy!
Ale superek dowcip
Dla mnie dziś bardzo na czasie i rzeczywiście fajny.
to coś w tym rodzaju, że male dzieci spać nie dają, a duże żyć