Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

bociek 19:35, 22 kwi 2012

Jak moj mlody sie urodzil to ja na tetrze jechalam, a pampersy owszem kupowalam, ale zakladalam na okolicznosc spaceru, wyjazdu czy lekarza. Za drogie byly do codziennego uzytku
popcorn 19:38, 22 kwi 2012

Boskie łany zawilców!!! Ale się musiałam ich naszukać - mnóstwo zachwytów, a fotka zakopana
pozdrawiam serdecznie!
Bogdzia 19:58, 22 kwi 2012

bociek napisał(a)
Jak moj mlody sie urodzil to ja na tetrze jechalam, a pampersy owszem kupowalam, ale zakladalam na okolicznosc spaceru, wyjazdu czy lekarza. Za drogie byly do codziennego uzytku

Przy pierwszym dziecku pampersów nie było, właściwie nic nie było. Ręcznie szyłam kaftaniki i czapeczki ,w końcu mamie udało się kupic tzw wyprawkę dla niemowlaka i tam parę koszulek i innych rzeczy było.
Przy drugim dziecku miałam już mikser i pojawiły się pieluchy jednorazowe które było bardzo trudno kupic i używałam tylko jak gdzieś wyjeżdżaliśmy, czyli w czasie podróży.
Ewa 20:01, 22 kwi 2012

Bogdzia napisał(a)

Witam Bożenko........ komputer mam w biurze I jak coś zacznę gotowac w kuchni..to obawiam się, że dopiero zauważę jak się zacznie chałupa palić

To podobnie masz jak ja ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).
Kaśce napisałam wczoraj,że jeszcze jak się zasiada do forum to przydałby się pampersy ))))))))))

Marta to może byc super temat na dyskusję na dzisiejszy wieczór. Tyle bardzo ciekawych tematów tu poruszałyśmy a ten nam jakos umknął.

O mało się właśnie nie posikałam, jak to przeczytałam
No wesoło wieczór sie zaczyna
Bogdzia 20:15, 22 kwi 2012

popcarol napisał(a)
Boskie łany zawilców!!! Ale się musiałam ich naszukać - mnóstwo zachwytów, a fotka zakopana
pozdrawiam serdecznie!

Miło mi Karolinko . Równiez pozdrawiam.
Bogdzia 20:19, 22 kwi 2012

Już myslałam że tą propozycję wszyscy poważnie potraktują, na szczęście masz poczucie humoru Ewo i się z tego uśmiałas jak i ja, Kasia ( Bociek) też wie doskonale że temat był z przymróżeniem oka potraktowany. Pozdrawiam Ewo serdecznie.
ana_art 20:57, 22 kwi 2012

Bogdzia napisał(a)
Ana nie wiem co to za robale ale zwalczyc je zawsze mozna środkami owadobójczymi. A u Ciebie juz kwitną rh?
Bożenko tak bo one podpędzone w sklepie były Dzisiaj odbyłam bardzo interesujacą rozmowę z panem który stwierdzil że u nas nie ma sensu sadzić rh, no chyba że kamczackie bo inne nie mają szans na zycie dlużej niź 3 lata...
Bogdzia 21:00, 22 kwi 2012

Zapowiadają ciagle deszcze a u mnie nic kompletnie nie pada. Bardzo by sie deszcz przydał. Ciekawe gdzie padało, napiszcie.

A żeby było coś do pooglądania to wstawiam kilka zdjęcna niebiesko:

Przylaszczka

fiołki

monteverde 21:01, 22 kwi 2012

Bogdzia napisał(a)

no ciekawa o pampersach

Nie śmiej się Aniu to ile teraz młode matki mają mniej pracy jest imponujące. Jak mi M kupił po wielkiej znajomości przez kilka osóbęsprzy drugim dziecku mikser i nie musiałam przez sitko przecierac zupek to już uwazałam że bardzo dużo pracy mi ubyło bo przetrzec przez sitko mięso nie było łatwo.

ciężkie czasy wtedy były sama siostrze stałam w mega kolejkach aby coś jej dla dzieciaków fajnego kupić
Bogdzia 21:04, 22 kwi 2012

I na żółto- żonkile