Dzięki Marzenko. Jakieś dobre oświetlenie było a dziś znów robiłam ale zupełnie nie wychodziło nic ciekawego.Płaskie i bez wyrazu. Oświetlenie jest bardzo ważne.
Na taką ilośc róż można poczekac dłużej niż jeden dzień przecież wiadomo że żeby je ściąc musiała sporo czasu poswiecic a może i pokłuta jest solidnie.
Dobry wieczór, Bogdziu. Niesamowity kontrast tworzą ze sobą perukowiec i świerk. Świetnie je zestawiłaś. Bardzo lubię takie przemyślane kompozycje, które podkreślają piękno roślin i wszystko, co je od siebie różni.
Dobry wieczór, Bogdziu. Niesamowity kontrast tworzą ze sobą perukowiec i świerk. Świetnie je zestawiłaś. Bardzo lubię takie przemyślane kompozycje, które podkreślają piękno roślin i wszystko, co je od siebie różni.
Wandziu miło Cię widziec . Gdzie Ty tak długo byłas. Stęskniliśmy sie za Tobą. Fajnie ze jesteś. Co do przemyslanych kompozycji powiem że niestety niezbyt przemyslana. Jodłę musiałam przesadzic i akurat tam znalazłam jej miejsce, ale oczywiscie patrzyłam jak to z kolorami bądzie.
No cóż, zdarza się, że czasem takie kompozycje pojawiają się całkiem nieświadomie i spontanicznie. Tym bardziej godne zauważenia jest to, że tak są udane.
NIe było mnie Bogdziu, bo trochę się zniechęciłam . Zagadywałam na wątkach różne osoby, które nie raczyły mi odpowiedzieć, i poszłam sobie gdzie indziej.
Wiem, że było u ciebie spotkanie, podobno bardzo udane. Jakoś za późno się zorientowałam, bo z przyjemnością odwiedziłabym wtedy twój ogród.
Zainspirowałaś mnie azaliami. Mam ich już około 20, Byłam zachwycona, jak kwitły. To chyba dzięki tobie się na nie w końcu zdecydowałam. I nie żałuję. Dziękuję ci za to bardzo
No cóż, zdarza się, że czasem takie kompozycje pojawiają się całkiem nieświadomie i spontanicznie. Tym bardziej godne zauważenia jest to, że tak są udane.
NIe było mnie Bogdziu, bo trochę się zniechęciłam . Zagadywałam na wątkach różne osoby, które nie raczyły mi odpowiedzieć, i poszłam sobie gdzie indziej.
Wiem, że było u ciebie spotkanie, podobno bardzo udane. Jakoś za późno się zorientowałam, bo z przyjemnością odwiedziłabym wtedy twój ogród.
Zainspirowałaś mnie azaliami. Mam ich już około 20, Byłam zachwycona, jak kwitły. To chyba dzięki tobie się na nie w końcu zdecydowałam. I nie żałuję. Dziękuję ci za to bardzo
Szkoda że nie przyjechałaś. A brakiem odpowiedzi się nie zniechęcaj. Ja kiedyś czytałam o tym Twoim zniechęcaniu i później wpisałam coś u Ciebie i dośc długo Cię nie było i oczywiście odpowiedzi też nie , więc to nie działa tylko w jedną stronę. Najbardziej mozesz sie doczekac gości na wątku jak często na nim jesteś bo jak ludzie widzą stale na początku wątek to i prędzej zaglądają a jak on spadnie na dalsze strony to już tylko zaprzyjaźnieni szukają. Nie przejmuj się takimi drobiazgami. Tu są mili ludzie i jeśli tylko będziesz na forum to będą wchodzic.Cieszę sie że kupiłaś te azalie , one wolniej rosną od rh ale za to mają ciepłe kolory więc na pewno bedziesz zadowolona. Pozdrawiam serdecznie.