Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowe perypetie:)

Ogródkowe perypetie:)

Kondzio 16:42, 27 sie 2012

Zostawim znak po sobie ze tu byłem świetne zmiany
Kondzio 16:42, 27 sie 2012

Wieloszka 09:10, 28 sie 2012

Dawno mnie u Ciebie nie było, a tu wszystko taaaakie śliczne - i zawijasek bukszpanowy... i kuleczki zgrabnie przycięte... i żurawki posadzone... i kfiatki kwitnące różnej maści (ogrodowo-parapetowo-domowe )... i nawet Rh cunnigham wrócił z urlopu Piknie jest! Ale moja ulubiona to rabatka frontowa bukszpanowo-żurawkowa! Też się nie mogę żwirku tam doczekać A pomidorek zzieleniał z zazdrości, że innych chwalą, a jego nie
abiko 10:48, 28 sie 2012

Kondzio napisał(a)

Witaj Kondzio
, byłam u Ciebie również, ale nie zostawiłam znaku. Bardzo dziękuję za wizytę. Jakoś doła mam ostatnio, no ja to nie Syla i nie idzie dalej. U mnie duże zmiany ale jak się skączą to napiszę co się zmieniło i zostanę rozgrzeszona z nie bywania w ogródkach innych
abiko 10:51, 28 sie 2012

Wieloszka napisał(a)
Dawno mnie u Ciebie nie było, a tu wszystko taaaakie śliczne - i zawijasek bukszpanowy... i kuleczki zgrabnie przycięte... i żurawki posadzone... i kfiatki kwitnące różnej maści (ogrodowo-parapetowo-domowe )... i nawet Rh cunnigham wrócił z urlopu Piknie jest! Ale moja ulubiona to rabatka frontowa bukszpanowo-żurawkowa! Też się nie mogę żwirku tam doczekać A pomidorek zzieleniał z zazdrości, że innych chwalą, a jego nie

Aguś u mnie nie ma co oglądać.. stąd nic się nie dzieje, na razie praca na pierwszym miejscu, ogród zaniedbany. Wczoraj moje surfinie wylądowały na ziemi połamane przez wiatr.. cóż posadzę chyba wrzosy, które uwielbiam. Rabatka wygląda na żywo o wiele lepiej, ale ja zdjęć robić nie umiem pomimo posiadania extra lustrzanki. To tylko świadczy o tym, że nie sprzęt robi zdjęcia
Żwirku brak, ale może kiedyś się doczekam. Na razie dla odstresowania zrobiłąm kanciki, bo zarosły i przesadzam rh jak ustaliłam z MAgnolią.. wielki buziol, wpadnę do Ciebie (wirtualnie) jak nie zasnę znowu z młodym
abiko 22:59, 31 sie 2012

Wróciłam..!

wpadałam do ogródków tak na chwilę, ale ciągle brakowało mi czasu aby napisać, ale.. udało się..

dziś byłam ostatni dzień w pracy, w której spędziłam ostatnie 12 lat i z której mnie wyrzucono..nevermind..
jednak daliśmy radę i w 1,5 m założyliśmy spółkę, która już zaczęła na siebie zarabiać.. i wreszczcie będę miała czas na ogródek

więc uff i huraa i oby się udało, trzymajcie kciuki

odkryłam dzięki temu, że sters rewelacyjnie wyładowuje się na kancikach zrobiłam.. i zaczynam trochę ogarniać zaniedbany ogródek. Tylko przedogródek zaczyna coraz lepiej faktycznie wyglądać

Mam fajne fotki wrzucę, ale jutro zakupy szkolne.. moja mała idzie do I klasy..ależ zleciało.
I w końcu znowu zacznę bywać w swoich ulubionych ogródkach
monitka 23:06, 31 sie 2012

Abiko śledzę twoje zmiany ale chyba wpisu nie zostawiłam....Podoba mi się u Ciebie przedogródek bardzo ładnie się prezentuje
Na nowej drodze życia życzę wszystkiego najlepszego i trzymam kciuki za sukces
A z dziećmi to tak juz jest że my ciągle tacy młodzi a one rosną niewiadomo kiedy
Sebek 23:43, 31 sie 2012

Trzymam kciuki za rozwój spółki - co byś mogła sobie spokojnie pracować w ogrodzie i żyć bez stresów
Ozz 16:49, 14 wrz 2012

To ja się wpisuję i od razu powtórka propozycji - może objazdówka tym razem po ,,krakowskiem"?

szczegóły, podać dalej:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2347-krakow-i-okolice-spotkanie-objazdowe-wstepne-propozycje
AniaDS 15:06, 21 wrz 2012

Mój Dawidek tez poszedł do I kl, też mam więcej luzu jak dzieciaczki są po za domem .
Z pracą tak jest, ale czasem to wychodzi nam na lepsze .
Trzymam kciuki za biznes, tak powinno byc .