Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowe perypetie:)

Ogródkowe perypetie:)

magnolia 11:10, 05 lis 2012

ładnie bardzo jest u Ciebie. Wszystko sie rozrasta, zmienia.
Bukszpany- wiosną może trzeba będzie się nimi zająć, teraz możesz sypać wokół nich popiół z kominka- odkwasi im ziemię, trochę tez odkazi z grzybów i infekcjii.
Tylko uważaj żeby hortensji nie sypać.
Żurawki z bratkami śliczne, wrzosy też - widać że się sprawdzają u Ciebie.
Olka jest teraz w trudnym momencie- pierwszy rok liceum i to jeszcze bardzo ambitne liceum. Mierzy się po praz pierwszy z tym że czegoś nie łapie na lekcji, że przynosi gorsze oceny. Moja rodzina wzdycha- nareszcie, widać że jest normalna. A mnie jej szkoda, sama pamiętam początek liceum i obity tyłek.
Za to dla odstresowania i zarobku dzierga koniki i serducha filcowe- ma zamówienie na 1000 szt.
Jej koledzy się śmieją że Ola znienawidzi choinke do świąt.

Trzymaj się kobietko

magnolia 11:11, 05 lis 2012

abiko napisał(a)
i żeby was rozśmieszyć moja Ola jako Iza z piratów z Nibylandii 3 stopnie na zewnątrz..brr a ta leginsy!
i mama..wiedźma po imprezie

Aleście śliczne dziewczyny!
abiko 11:30, 05 lis 2012

No popatrz, to Twoja Ola ma duszę artystki to super, dobrze mieć jakąś odskocznię, ale liceum jej nie zazdroszczę ja na szczęście moją Olę mam dopiero w 1 klasie, ale już mi to wystarcza..

Mówisz, ze Twoja Ola lubi filc.. a ja się dopiero do niego przekonujęMoże coś podpatrze od niej

Z tym popiołem z kominka to problem, bo mam go sporo, i sypię na warzywniak, pod bukszpany spróbuję, o hortensjach wiem od Hani.. nie będę

Śliczne to moje dziewcze aż się boję na przyszłość, ale damy radę
Krzysiek w tle, na bałagan nie patrzcie..

magnolia 11:38, 05 lis 2012

Krzyś maluch jeszcze- słodki. Ola śliczna, ale Mamę tez ma bardzo ładną. Chyba jesteście podobne do siebie- tak?
Mala_Mi 22:53, 05 lis 2012

abiko napisał(a)
i żeby was rozśmieszyć moja Ola jako Iza z piratów z Nibylandii 3 stopnie na zewnątrz..brr a ta leginsy!
i mama..wiedźma po imprezie

Super dziewczyny

A mi zjadło obserwowane wątki.. i dodawałam tylko tych co do mnie zaglądali...

Ale już klikam w okienko
abiko 13:04, 07 lis 2012

magnolia napisał(a)
Krzyś maluch jeszcze- słodki. Ola śliczna, ale Mamę tez ma bardzo ładną. Chyba jesteście podobne do siebie- tak?

Ola cały tata, Krzyś cała mama
Milka 13:27, 07 lis 2012

ślicznoty!!!!
gusiarz 15:47, 08 lis 2012

Magnolio - dziękuję Ci bardzo za podpowiedzi ws. popiołu - tego zupełnie nie wiedziałam Będę zatem podsypywać - a cisom również można? Czy one bardziej kwasolubne są?
betysia 09:24, 09 lis 2012

zagladam slono zaostawic, troszke promyczkow przeslac a tu...takie slicznotki widze...
przy takich cudnych kobietkach zadne chmury nie grozne...
Agus na poprawe humoru tuliski zostawiam i 5 kg promyczkow slonka znad Loary przesylam....
cudniastego weekendu zycze!!!!!
abiko 15:19, 13 lis 2012

betysia napisał(a)
zagladam slono zaostawic, troszke promyczkow przeslac a tu...takie slicznotki widze...
przy takich cudnych kobietkach zadne chmury nie grozne...
Agus na poprawe humoru tuliski zostawiam i 5 kg promyczkow slonka znad Loary przesylam....
cudniastego weekendu zycze!!!!!

Bea, nawet nie wiesz jak mi się te promyki przydadzą bardzo dziękuję..