Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Wieloszka 15:23, 11 cze 2012

Dziękuję Irenko! Jak tyle pracy i zmęczenia to na szczęście nie ma czasu na humory Pewnie, że jak wszyscy chwalą to od razu lepszy
Milka 15:25, 11 cze 2012

Bo jest za co chwalić, a ja skleroza, ciągle zapominam pochwalić świetny avatarek!!
Krys 19:31, 11 cze 2012

Agnieszka niedaleko Wrocławia masz szkółkę z trawami ,ale to hmm z drugiej strony niż Ty mieszkasz ,ale ... http://allegro.pl/my_page.php?uid=24156068
agniecha973 19:45, 11 cze 2012

Wieloszka napisał(a)
Właściciele tej szkółki z Radkowa, to nasi forumowi Kasia i Tomek 100km nie tak bardzo dużo, ale koszt paliwa raczej przewyższy koszt wysyłki przy zamówieniu w jakimś sklepie internetowym Jednak lepiej zobaczyć na żywo co się kupuje, dlatego sprawdzę, czy Radków jest gdzieś po drodze do Pszczelarni
edit: juz sprawdziłam, musiałabym kawałek zboczyć z trasy..... hmmmm..... przemyślę, może dla traw warto.....

Agnieszka, ja po południu (chyba po spotkaniu u Pszczółki) wybieram się do Radkowa właśnie po odbiór traw. Są jakieś wieści, że może Marta-Finka będzie oprowadzać, więc może jakiś większy wypad się uda.
agniecha973 19:47, 11 cze 2012

Krys napisał(a)
Agnieszka niedaleko Wrocławia masz szkółkę z trawami ,ale to hmm z drugiej strony niż Ty mieszkasz ,ale ... http://allegro.pl/my_page.php?uid=24156068

Tam tylko osobiście na zakupy. Ja kupowałam przez internet i niestety znowu zgrzyt. Miały być z doniczek a były kopane... Rośliny dorodne, ale znowu niezbyt w porządku. Dogadałam się jednak, zwrócili część kasy. Osobiście może jednak warto.
Krys 19:54, 11 cze 2012

Dzieki Agnieszka ,przeczytałam komentarze i nie sa całkiem ok Dla mnie osobiście za daleko
Wieloszka 07:31, 12 cze 2012

agniecha973 napisał(a)

Właściciele tej szkółki z Radkowa, to nasi forumowi Kasia i Tomek 100km nie tak bardzo dużo, ale koszt paliwa raczej przewyższy koszt wysyłki przy zamówieniu w jakimś sklepie internetowym Jednak lepiej zobaczyć na żywo co się kupuje, dlatego sprawdzę, czy Radków jest gdzieś po drodze do Pszczelarni
edit: juz sprawdziłam, musiałabym kawałek zboczyć z trasy..... hmmmm..... przemyślę, może dla traw warto.....

Agnieszka, ja po południu (chyba po spotkaniu u Pszczółki) wybieram się do Radkowa właśnie po odbiór traw. Są jakieś wieści, że może Marta-Finka będzie oprowadzać, więc może jakiś większy wypad się uda.

Ooooo! I to jest świetny pomysł Czy Kasia i Tomek są uprzedzeni, że będą mieć najazd ogrodowiskomaniaków i to w sobotę po południu, gdy większość szkółek jest zamkięta?
Wieloszka 07:33, 12 cze 2012

Krys napisał(a)

Krysiu dziękuję Znam tę szkółkę "ze słyszenia" ale jeszcze u nich nie kupowałam. Może kiedyś się tam wybiorę, bo rzeczywiście jest kawałeczek
Domi 08:09, 12 cze 2012

Aga, ale się u Ciebie pozmieniało! Super wyglądają te Twoje kulkowiska. Ogród zaczyna nabierać "Danusiowego" charakteru, jak nasze wszystkie ogrody
GabiK 10:12, 12 cze 2012

Agnieszko, jest pięknie, cudne nowe rabaty.

Agniecha dobrze mówi, Radków jest planowany na zjeździe. Może warto poczekać. Tyle, że właścicieli nie będzie.