Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

noemi 11:38, 21 cze 2012

Ale fajne zdjęcia ze spotkania , Laurka świetna ... taka słodka przylepa ... Aga , ogród się świetnie prezentuje ... oczywiście Wy również rewelacyjnie
Wieloszka 11:57, 21 cze 2012

anna_studio napisał(a)
Aga ta nowa rabata z bukszpanami....powala
Ty masz więcej kulek na jednej rabacie niż ja w całym ogrodzie
Ta wrocławska plantacja zmienia lokalizację...
Piękne widoki u Ciebie...i sympatyczni goście, pozdrowionka

Aniu ja też pozdrawiam i nie mogę się doczekać niedzielnego spotkania!
Wieloszka 12:00, 21 cze 2012

irena_milek napisał(a)
Rabata z lawendą świetna rozrośnie się i część kwiatostanów zostaw, niech się posieje;
natomiast tu gdzie bordo żurawki na korze, to albo dałabym drugi rząd Lime Marmelade, albo z tyłu za nimi trawy, gęsto w kolorze biało-srebrnym; fajnie, że do chodzą kolory, coraz ciekawiej

Irenko, tak właśnie myślę, że trzeba te bordo żurawki czymś rozjaśnić. Podobają mi się też żurawki takie pomarańczowe Marmelade albo Southern Comfort, ale czy nie będzie za pstrokato?

Noemi dziękować, dziękować! Tyle pochwał Sadzenie plamami to nie moja bajka, ale staram się Jak dojdą w puste miejsca trawki, to zgubią się niedociągnięcia w tych "plamach"
Milka 12:01, 21 cze 2012

Mam obie te żurawki, są zachwycające i byc może nawet lepiej jak one będą, rozjaśnią, a jednocześnie nie zrobią szok kontrastu

bardzo sympatyczne zdjęcia ze spotkania, a dzieciaki przeurocze
Bogdzia 12:03, 21 cze 2012

A ja sie zastanawiałam co porabia Gabi że nic o niej nie słychac bo wiedziałam gdzie jedzie a tu po prostu trzeba wiedziec gdzie szukac. Piękne zdjecia szczęśliwych ludzi i pięknego ogrodu i oby tak już pozostało.Pozdrawiam wszystkich a najmocniej Laurkę.
Wieloszka 12:05, 21 cze 2012

irena_milek napisał(a)
Mam obie te żurawki, są zachwycające i byc może nawet lepiej jak one będą, rozjaśnią, a jednocześnie nie zrobią szok kontrastu

bardzo sympatyczne zdjęcia ze spotkania, a dzieciaki przeurocze

Nie przypuszczałam, że Mała Laurka tak zauroczy moich chłopców Świetnie się razem bawili
motylla 12:06, 21 cze 2012

Wieloszka napisał(a)
I lawenda na rabacie kulkowej:

Do efektu baaaardzo brakuje traw!!! Powinny wypełnić te puste miejsca. Sadzenie plamami to dla mnie katorżnicza praca . Oczywiście 18szt. lawend wsiąkło, mus dokupić

Jak cudnie!!! Ogrodowiskowo!
Wieloszka 12:10, 21 cze 2012

Bogdzia napisał(a)
A ja sie zastanawiałam co porabia Gabi że nic o niej nie słychac bo wiedziałam gdzie jedzie a tu po prostu trzeba wiedziec gdzie szukac. Piękne zdjecia szczęśliwych ludzi i pięknego ogrodu i oby tak już pozostało.Pozdrawiam wszystkich a najmocniej Laurkę.

A Gabi zwiedza Dolny Śląsk Bogdziu, masz rację, niech szczęśliwi ludzie pozostaną, ale ogród to mógłby się zmienić... na lepsze oczywiście! Macham łapką
coli 12:22, 21 cze 2012

Aga, nowe rabaty super. Duży ogród jest fajny, ale ilości potrzebnych roślin, żeby go wypełnić, to osobny temat
Zazdroszczę miłego spotkania
Wieloszka 12:31, 21 cze 2012

Karolina, czytałam o Waszych nocnych "przygodach" Nad nami też dudniło strasznie... Ciszę się, że jesteście cali i zdrowi i masz jeszcze siłę na ogrodowisko