Zacznie się dziać z chwilą wystawienia wszystkich donic na zewnątrz i kompozycji. Wieloszko, podjazd pokaż. On zawsze mile widziany i apetyczny z aleją. Dziś odwiedzam wszystkie Dolnoślązaczki.
Prosił, prosił aż uprosił
Niestety ładnie nie jest po zimie, szaro-buro, nawet zieleń iglaków jakaś taka zażółcona , nie to co w bukszpanowym... Mój jedyny zwiastun wiosny - bukszpany w donicach na froncie i jednocześnie wspomnienie jesieni - kompozycja z wrzosami i żurawkami, która dobrze się przechowała.
Klon Red Sunset zakwitnie lada moment i magnolia ma parę dużych pąków
Trawki jakoś przeżyły zimę - najlepiej c.Ice Dance przykryty gałązkami świerkowymi. Evergold i Variegatus już nie wyglądają tak dobrze. Czekają na wiosenne czyszczenie.
Jejeu zazdroszczę braku śniegu ...można już porządki robić ...u mnie zasypane na maxa ja się poddaję kiedy ta zima pójdzie precz ....no pieknie u Ciebie pozdrawiam oby wiosennie
Zeta, nie ma czego zazdraszczać - sprawdziłam właśnie norweską prognozę pogody - w przyszłym tygodniu u nas do -10 stopni w nocy, wietrznie i bez śniegu, czyli to co jest najbardziej zabójcze dla mojego ogrodu... Zwłaszcza, że teraz jest w dzień po +15 stopni i wszystko zaczyna rozkwitać dosłownie z dnia na dzień.