bleebla, makkasiu - dzięki, że zaglądacie
Gabisiu, Ciebie zazdrość zżera??? No nie mogę! Właścicielkę jednego z najbardziej wymuskanych ogrodów, żywcem z Pinteresta!
Irenko te wielgachne trawska za ostróżkami to miskanty "Variegatus".
Absolutna prawda, że Twoje hakone ogromniaste, na pewno większe niż moje (pamiętam z ubiegłego roku). Ale nie ma co się dziwić - na Twojej pięknej, czarnej ziemi wszystko rośnie wypasione

Szukałam u Ciebie klonika do przycięcia (lub po przycięciu) i nie znalazłam w gąszczu
Ola(leon) hakone to "Albostriata" kupowana 2 lata temu od Finki, a druga trawka to sesleria jesienna (od Tomka z Radkowa).
Agniecho dzięki za podpowiedź. Zainspirowana Twoimi zdjęciami turzycy "Montana" z bukszpanami postanowiłam skopiować

Wywaliłam lawendy z rabaty z Pissardii i zamiast nich będą bukszpanowe kostki z montanami
Martika te czerwonolistne to Pissardii, odległości zmierzę dokładnie jutro, ale tak na oko 2,5m.
Sebek plewienia u mnie nie brakuje, a Tobie świetnie idzie - jak widać na załączonym do postu obrazku

Spodobał mi się komplement: "indywidualny", to znaczy że wiernie odwzorować inspiracji pinkowych nie umiem, a i tak nieźle wychodzi
Marzenko sesleria sadzona w czerwcu, wcześniej trochę przesuszona w doniczkach (mea kulpa). Pewnie dopiero w przyszłym roku pokaże całe swoje piękno
Kasiu witam Cię

Grupa wrocławska (dolnośląska) istnieje, a jakże

W składzie (kolejność przypadkowa): Madżenka, Gabisia, Madzia(Noemi), Irenka(Miłka), Justyna(stychaz), AgaPe, Ewa-Pszczółka, Marta(Finka), teraz także Kamila i bleebla. Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam? I ja również mam zaszczyt do tej grupy należeć