Monia, przejrzyj Pinteresta, tam jest pełno inspiracji na takie ławeczki A ostatnio całkiem fajną widziałam w I.
Madżenko nic z tego Komplet mam
Nonka miejscami mam jeszcze agro pod żwirkiem - na najstarszych rabatach. Wycięte są duże koła pod rośliny. Ale np. pod lawendą przy tarasie nie mam. Kamyczki wbijają się w ziemię, to fakt. Musi po prostu być grubsza warstwa żwirku. Z kolei tam gdzie jest agro muszę pilnować, żeby kamyczki się nie przesuwały i nie było jej widać, bo nieestetycznie to wygląda - a mało skutecznie mi to wychodzi. Z dwojga złego - wolę wbijające się w ziemię kamyczki
Madziarzeszów, Iwk4, Gabisiu, Makkasia, Agniecha no pękam z dumy (żebym tylko nie pękła z hukiem ) Muszę M. pogonić, żeby blat stołu zrobił, bo "nogi" już som.
Przyłączam się do zachwytów nad ławkami i czekam na stół...
Muszę się wybrać na kiermasz donic, może coś znajdę dla siebie, chociaż nie ukrywam, że mam z tym problem... Wydaje mi się, że teraz duży wybór takich nowoczesnych, które ni chusteczki u mnie nie konweniują...
Widziałam zdjęcia, ale na żywca muszę je oblukać.
Ponadto mam tak, że dopiero jak coś już jest w danym miejscu to widzę, czy pasuje czy niekoniecznie. I często się miotam przed zakupem, bo wyobraźnia nie chce ze mną współpracować