Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielone drzwi w Kruklandii

Zielone drzwi w Kruklandii

Juzia 21:57, 21 sie 2021

Posadzone!

Została mi przyczepka czarnoziemu

Będę miała do nowych skrzynek warzywnych

W przyszłym tygodniu postaram się zasypać wszystko korą i będę patrzeć jak rośnie

Martka 22:01, 21 sie 2021

Nagroda należy się jak nic! Kawał rabaty, kawał roboty. Juziu, w takich okolicznościach przyrody to ja w przyszłym roku muszę się wybrać na Mazury i ujrzeć Twoje dzieło, nie ma innej opcji.
Johanka77 22:03, 21 sie 2021

Brawo Juzik!
Ja dziś nie sadziłam…
Ale Ty będziesz miała szał za rok!
Juzia 22:12, 21 sie 2021

Martka napisał(a)
Nagroda należy się jak nic! Kawał rabaty, kawał roboty. Juziu, w takich okolicznościach przyrody to ja w przyszłym roku muszę się wybrać na Mazury i ujrzeć Twoje dzieło, nie ma innej opcji.

Dzięki i zapraszam!
Do przyszłego sezonu to jeszcze dopracuję. Poprawię (bo już znalazłam co nieco do zmiany ) i dopicuję. Będzie git
Juzia 22:15, 21 sie 2021

Johanka77 napisał(a)
Brawo Juzik!
Ja dziś nie sadziłam…
Ale Ty będziesz miała szał za rok!

WIdziałam, że płot powstał... ale tak mnie rozbawiłaś u Pawła, że zapomniałam pochwalić

Zobaczymy z tym szałem. Może dobroci z dołka wystarczy jeszcze na przyszły sezon
Oby się tylko porządnie wszystko ukorzeniło do zimy i powinno być ok.

Martka 22:20, 21 sie 2021

Juzia napisał(a)

Dzięki i zapraszam!
Do przyszłego sezonu to jeszcze dopracuję. Poprawię (bo już znalazłam co nieco do zmiany ) i dopicuję. Będzie git

Johanka zrobiła dziś u Pawła centrum rozrywki brzuch mnie boli a Ty już nie zapicowuj się i nie zadopracowuj, bo letnicy będą wracać do domu z depresją
Juzia 22:43, 21 sie 2021

Martka napisał(a)

Johanka zrobiła dziś u Pawła centrum rozrywki brzuch mnie boli a Ty już nie zapicowuj się i nie zadopracowuj, bo letnicy będą wracać do domu z depresją

Też się uśmiałam

Muszę dopicowywać, bo inaczej nie umiem.
A letnicy... zobaczymy na jakich trafię. Może będą mieli gdzieś, że jest dopicowane
Jagodaa 01:09, 22 sie 2021

U mnie najładniejsze kopane serby są przed świętami. Kiedyś kupowałam i sadziłam w połowie listopada. Rozejrzyj się w odpowiednim czasie za "choinkami" .
Anda 07:45, 22 sie 2021

Świetna robota Naprawdę podziwiam i trzymam kciuki, żeby wszystko się szybko rozrosło.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Rojodziejowa 13:05, 22 sie 2021

Juzia, bomba już się nie mogę doczekać aż to wszystko podrośnie. Może napadniemy Cię moją bandą. Zmieści się tam, w którymś 2+3 ? No i ja na pewno docenię

A jeszcze tak sobie myślę... że jak tam tyle tych kamorów masz i lubisz "hendmejdy". To polecam obrazki kamyczkowe, znasz?