Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaśki ogród z wyobraźni - początki

ka1sia 13:26, 23 cze 2013

Asia co Ci tu będę pisać... Ty już wszystko wiesz dzięki za wczoraj chcę więcej buziole Ci zostawiam
Konstancja30 13:41, 23 cze 2013

Asiu ... dziękuję za wczoraj ... dziękuję za to, że nas tak perfekcyjnie "uidentyfikowałaś" i za to, że jesteś ... buźka pozdrów Fiśka słodziak z niego i żona

Joaska 21:53, 23 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)
Dzień pełen wrażeń!
Bylo mi baaaardzo milo Cię poznać

Marzenko za dużo wrażeń było dużo osób i zbyt wiele do zidentyfikowania , jak już się połapałam kto jest kto to czas był na powrót
Jesteś wulkanem energii i przesympatyczna osobą do miłego zobaczenia
Joaska 21:55, 23 cze 2013

anula_wn napisał(a)
Joasiu,
jak miło było Cię poznać ! Jesteś przesympatyczna i mam nadzieję, że będziemy się widywać częściej

Aniu strasznie się cieszę że mogłam u Ciebie gościć jesteś bardzo gościnną i ciepła kobietką
Ogród i wspomnienia zostaną długo u mnie w pamięci, Franio przecudowny
Buziaki i jeszcze raz dziękuję za gościnę
Joaska 21:56, 23 cze 2013

Megi napisał(a)
A ja się już tylko z Joasią i Kasią pożegnać zdążyłam muszę się lepiej rozglądać następnym razem, ale jak wpadłam w Danusiowy ogród to mi się klapki na oczy włączyły, tak chciałam u niej wszystko zobaczyć

Megi dziękuję że mnie odnalazłaś w tym tłumie żałuję że ni mogłyśmy pogadać dłużej, ale mam nadzieję że będzie jeszcze wiele okazji
Joaska 21:57, 23 cze 2013

Asisko_2005 napisał(a)
Joasiu piękne fotki, wspaniałe przeżycia. Zazdroszczę jak nie wiem co. może w następnym roku. U nas pok co znowu grzmi i pada.

Asiu może uda Ci sie wyrwac następnym razem a pogoda .... nie zazdroszczę u nas ładnie
Joaska 21:58, 23 cze 2013

Ewelinka231281 napisał(a)

A ja nawet do dziewczyn nie dotarłam
Następnym razem trzeba będzie koniecznie to naprawić
Pozdrawiam

Ewelina nie wiem jak to się stało że Cię przegapiłam! strasznie żałuję!!!! ale co sie odwlecze to nie uciecze , następnym razem to bedę wyszukiwac dokładniej
Joaska 22:02, 23 cze 2013

ka1sia napisał(a)
Asia co Ci tu będę pisać... Ty już wszystko wiesz dzięki za wczoraj chcę więcej buziole Ci zostawiam

Kasiu bardzo bardzo dziękuję za ten wspólny wyjazd, Żonowi Twojemu Przemysławowi wielkie dzięki za bezpieczną podróż zresztą jesteście świetnymi ludźmi i bardzo się cieszę że mogłam Was poznać!!!
Do miłego ... firletki u babci kwitną więc ich nie zamordowałam.... jak przekwitną wykopię dla Ciebie toż to nie możesz kwiatów na działce nie posiadać
Joaska 22:04, 23 cze 2013

Konstancja30 napisał(a)
Asiu ... dziękuję za wczoraj ... dziękuję za to, że nas tak perfekcyjnie "uidentyfikowałaś" i za to, że jesteś ... buźka pozdrów Fiśka słodziak z niego i żona

Iza no powiem że identyfikatory chyba sie sprawdziły
I mam nadzieję że przydadzą sie jeszcze wiele wiele razy
Chłopaki dziękują za pozdrowienia

Dziewczyny może na jakąś kawę sie umówimy?
Margarete 00:08, 24 cze 2013

Joasiu - i mnie było niezmiernie miło,że miałam okazje poznać ciebie. Szkoda że to spotkanie takie krótkie, tyle osób do pogadania, tyle tematów, tyle wrażeń i taaaakie cudne ogrody. Na pewno jeszcze wpadne tu do ciebie, bo już nie jeden raz zagladałam, to sobie nie raz jeszcze "pogadamy" wirtualnie, a może jeszcze i w realu na jakims kolejnym spotkaniu.... Pozdrawiam