Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaska 21:49, 07 lip 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ha jednak jakieś zdjęcia som

Marzenko ano som tylko ja się ociągam bo mam rozbebłaną chałupę
a wczoraj przesadzałam moje horti bo sie rozrosły i doniczki już były małe na nie...korzenie zaczęły wychodzić....no i miejsce na moje nowe miłorzęby musiałam zrobić
Joaska 21:51, 07 lip 2013

BEATA_S napisał(a)
Asiu dopiero teraz wróciłam i chcę Ci ogromnie podziękować za mój identyfikator i za wspólnie spędzone chwile w Bukszpanowym
Bardzo mi było miło Cie poznać osobiście. Pozdrawiam serdecznie i zazdroszczę pozytywnie wypadów do szkółki

Lecę nadrabiać zaległości

Beatko mnie również było miło Cię + rodzinę poznać
Teraz to koniecznie musimy jakieś spotkanie świętokrzyskie zorganizować!!!!!!
A identyfikatory to mam nadzieję że się przydadzą miałam przy sobie dla Asi i Madzi też ale z głowy mi wyszło żeby Ci je dać dla dziewczyn ... ale to zawsze kolejny powód do spotkania
Konstancja30 21:52, 07 lip 2013

Asia kubik poszedł w ruch ... wstawiłam zdjęcia ... zabrakło bukszpanu na obwódkę ... kulek bukszpanowych ... ale juz co nieco widać ... ... trawki podzieliłam
BEATA_S 21:53, 07 lip 2013

Joaska napisał(a)

... ale to zawsze kolejny powód do spotkania

No właśnie
madzielena 22:20, 07 lip 2013

Joasiu dzięki za namiar na Rosarium. Prawdę mówiąc trafiłam już na stronę tej szkółki, choć trochę zniechęciło mnie to, że strona nie jest aktualna no i brak cennika też

Ale skoro mówisz, że warto, to bez obaw już będę zamawiać
Joaska 23:09, 07 lip 2013

Konstancja30 napisał(a)
Asia kubik poszedł w ruch ... wstawiłam zdjęcia ... zabrakło bukszpanu na obwódkę ... kulek bukszpanowych ... ale juz co nieco widać ... ... trawki podzieliłam

Widziałam, trawki ładnie podzielone
No widzę już te Twoje kiuby .... ale będzie piknie!!!!
I te miłorzęby ......
Joaska 23:10, 07 lip 2013

madzielena napisał(a)
Joasiu dzięki za namiar na Rosarium. Prawdę mówiąc trafiłam już na stronę tej szkółki, choć trochę zniechęciło mnie to, że strona nie jest aktualna no i brak cennika też

Ale skoro mówisz, że warto, to bez obaw już będę zamawiać

Odpisałam na prive
beta 09:00, 08 lip 2013

ale fajne spotkanie miałyście...jak się na Was patrzy to gęba sama się śmieje....no i zakupów gratuluję....pozdrawiam serdecznie
Joaska 10:16, 08 lip 2013

No to teraz mogę cos skrobnąć o naszym spotkaniu.... no jak zwykle było super gadałyśmy i nagadac sie nie mogłyśmy, wchodziłyśmy sobie w s łowo bo najcześciej mówiłyśmt wszystkie trzy na raz
Wypad do szkólki jak zwykle udany zakupy zrobione....ja zdjęć nie mam ma Kasia więc "kradnę od niej"

A tam właśnie sie relaksujemy

Spacerujemy alejkami gdzie każde drzewko jest tak piękne i tak kusi

Iza dobierała trafffki do swoich róż a tu wraca od rózanego zakąta z miną mówiącą nam....już wiem nie 3 a 4 trafffki wezmę ...a co

Joaska 10:18, 08 lip 2013

Po zakupach w jednej szkółce nota bene naszej chyba ulubionej pojechałyśmy do następnej gdzie na szkłokowym cmentarzysku roślin uznanych za umarłe.. uratowałam życie jednemu RH który okazał się byc różanecznikiem Scarlet Wonder

oraz jednej malusieńkiej różyczce NN ale stawiam jest na The fairy
Jeszcze przed cięciem...niech odżyje troszkę potem ją podetnę