Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaska 20:34, 26 lut 2013

romka napisał(a)
wpadłam do Ciebie na chwilę i przepadłam znów, bo trochę miałam zaległości

Romka u mnie wiele sie nie dzieje, dopiero wiosną planuję w końcu na ogrodowo poszaleć
Joaska 20:37, 26 lut 2013

Bogdzia napisał(a)
No to co najgosze już za Wami , teraz zajmujcie się spokojnie Leosiem i czekajcie na wiosnę.

Oj Bogdzi dobrze że za nami i czekamy z utęsknieniem na wiosnę!!

I z tego wszystkiego to sobie róże zamówiłam!!!!!! kolejne ... a co!
Tym razem zamówiłam Queen of sweden, Aspirin, Pastelle i Artemis.
Obiecuje sobie że na ten rok to juz koniec z różami
Bo mnie M z różami do babci eksmituje
monitka 20:39, 26 lut 2013

Joasiu cieszę się że masz już stres i zabieg za sobą. No i najważniejsze że efekty są
Fajny wasz Leosiek jeden z jego braci kiedys mieszkał u nas. Trzeba go było porzadnie na dworze pilnowac bo lubił uciekać kiedyś się znalazł po trzech tygodniach... umorusany ale szczęśliwy... na grządce sałaty
Joaska 20:42, 26 lut 2013

Monitka może n=o efektach za wcześnie piszę ale wydaje mi się że jest lepiej

A leosiek, wiem że trzeba będzie go z każdej strony poodgradzać, ale słodki jest i taki luzaczek, poprostu je i i spi i ma nas gdzieś
Bogdzia 20:51, 26 lut 2013

Joaska napisał(a)

Oj Bogdzi dobrze że za nami i czekamy z utęsknieniem na wiosnę!!

I z tego wszystkiego to sobie róże zamówiłam!!!!!! kolejne ... a co!
Tym razem zamówiłam Queen of sweden, Aspirin, Pastelle i Artemis.
Obiecuje sobie że na ten rok to juz koniec z różami
Bo mnie M z różami do babci eksmituje

Same ładne róże zamówiłaś a z eMami to jest tak że sie krzywią jak sie coś kupuje a jak ktoś podziwia to pierś do przodu i dumni jakby sami wyhodowali .
beta 20:53, 26 lut 2013

Joasia szalejesz
Joaska 13:45, 27 lut 2013

Bogdzia napisał(a)

Same ładne róże zamówiłaś a z eMami to jest tak że sie krzywią jak sie coś kupuje a jak ktoś podziwia to pierś do przodu i dumni jakby sami wyhodowali .

Bogdzia mam nadzieje że z tym moich zakupów coś łądnego wzejdzie, i nie zamrnuję tylu róż.
No a jak będą ładne to pewnie Żon mnie pochwali
Joaska 13:46, 27 lut 2013

beta napisał(a)
Joasia szalejesz

Beata a to dopiero przedsezonowe szaleństwo!!! strch sie bać co będzie jak finka sklep internetowy w końcu uruchomi!!!!!
grazyna 13:55, 27 lut 2013

Z tych róż które zamówiłaś Joasiu - mam królową szwecji, kwiat nie jest duży ale układ płatków obłędny.

Podsiałam niebieskimi chaberkami, efekt był piorunujący, jedynie zdjęć brak, bo nie byłam jeszcze "ogrodowiskowa".

Serdeczności zostawiam - wszystko będzie super dobrze
Joaska 15:16, 27 lut 2013

grazyna napisał(a)
Z tych róż które zamówiłaś Joasiu - mam królową szwecji, kwiat nie jest duży ale układ płatków obłędny.

Podsiałam niebieskimi chaberkami, efekt był piorunujący, jedynie zdjęć brak, bo nie byłam jeszcze "ogrodowiskowa".

Serdeczności zostawiam - wszystko będzie super dobrze

Grażynko królowa na zdjęciach wygląda zjawiskowo,
mam nadzieję że będę się umiała zajmować moimi różami żeby choć po części cieszyc się pięknymi kwiatami.
Ze względu na to że teraz mieszkamy tymczasowo tu gdzie mieszkamy, róże będę miała wszystkie w donicach, zresztą jak cała resztę moich ogrodowych szaleństw, więc będę sobie mogła podmieniać "podsadzenia" w doniczkach przy różach. czasmi to będzie lawenda, czasami przytacznik, a innym razem może firletka